Inici » Noticias » La Generalitat concedeix 36.280 € a Sta. Magdalena per a la instal·lació de l’ascensor de l’Edifici Social
Actualidad

La Generalitat concedeix 36.280 € a Sta. Magdalena per a la instal·lació de l’ascensor de l’Edifici Social

41 seg

El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana publica avui la resolució del director general d’Administració Local de la Generalitat, a través de la qual concedeix a l’Ajuntament de Sta. Magdalena, una subvenció de 36.280,64€ per a la instal·lació d’un ascensor en l’Edifici Social, que està a punt de finalitzar les seues obres.

edificisocial1

Aquesta subvenció, és del 100% del cost de la instal·lació de l’ascensor i s’emmarca dins de les ajudes de la Generalitat, destinades a finançar actuacions a realitzar pels municipis i entitats locals referides a facilitar l’accessibilitat a les cases consistorials i edificis públics, a través de l’eliminació de barreres arquitectòniques.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha destacat la importància de “adaptar els nostres edificis i fer-los accessibles, gràcies a subvencions com aquesta del 100%, que són tan importants per als nostres pobles i per a la nostra gent, sobretot perquè permeten a qualsevol persona, indistintament de la seua mobilitat, l’accés a les infraestructures de les quals disposem a la nostra localitat”.

Noticias relacionadas

Noticias

El CEIP Alberto Selma celebra el Dia internacional de las personas con diversidad funcional

23 seg
Noticias

Santa Magdalena se forma en alfabetización digital

39 seg
Noticias

Programación Navidad 2022

3 seg
Noticias

Santa Magdalena presenta su programación de Navidad y Año Nuevo

1 min, 55 seg
Noticias

Santa Magdalena mejora la eficiencia energética de las instalaciones municipales con la instalación de placas solares fotovoltaicas

1 min, 2 seg
Noticias

Espectacular 40 aniversario de la Agrupación Musical Santa Magdalena

1 min, 56 seg
Ver más noticias →