Inici » Noticias » La Generalitat concedeix 36.280 € a Sta. Magdalena per a la instal·lació de l’ascensor de l’Edifici Social
Actualidad

La Generalitat concedeix 36.280 € a Sta. Magdalena per a la instal·lació de l’ascensor de l’Edifici Social

41 seg

El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana publica avui la resolució del director general d’Administració Local de la Generalitat, a través de la qual concedeix a l’Ajuntament de Sta. Magdalena, una subvenció de 36.280,64€ per a la instal·lació d’un ascensor en l’Edifici Social, que està a punt de finalitzar les seues obres.

edificisocial1

Aquesta subvenció, és del 100% del cost de la instal·lació de l’ascensor i s’emmarca dins de les ajudes de la Generalitat, destinades a finançar actuacions a realitzar pels municipis i entitats locals referides a facilitar l’accessibilitat a les cases consistorials i edificis públics, a través de l’eliminació de barreres arquitectòniques.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha destacat la importància de “adaptar els nostres edificis i fer-los accessibles, gràcies a subvencions com aquesta del 100%, que són tan importants per als nostres pobles i per a la nostra gent, sobretot perquè permeten a qualsevol persona, indistintament de la seua mobilitat, l’accés a les infraestructures de les quals disposem a la nostra localitat”.

Noticias relacionadas

Noticias

Abierta la inscripción para la V Marcha Senderista del Día de la Mujer entre los castillos de Pulpis y Xivert

58 seg
Noticias

Santa Magdalena aprueba un presupuesto de 817.940 € para el 2024

1 min, 29 seg
Noticias

La Generalitat concede a Santa Magdalena una subvención de 57.687 € para la implantación del sistema de recogida selectiva de biorresiduos

42 seg
Noticias

El alumnado del CEIP Alberto Selma celebra los días de la Paz y del Árbol

36 seg
Noticias

El CEIP Alberto Selma luce gran parte del material escolar en su desfile de Carnaval

24 seg
Noticias

El AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organiza una charla sobre salud bucodental

28 seg
Ver más noticias →