Inici » Noticias » La Generalitat concedeix 36.280 € a Sta. Magdalena per a la instal·lació de l’ascensor de l’Edifici Social
Actualidad

La Generalitat concedeix 36.280 € a Sta. Magdalena per a la instal·lació de l’ascensor de l’Edifici Social

41 seg

El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana publica avui la resolució del director general d’Administració Local de la Generalitat, a través de la qual concedeix a l’Ajuntament de Sta. Magdalena, una subvenció de 36.280,64€ per a la instal·lació d’un ascensor en l’Edifici Social, que està a punt de finalitzar les seues obres.

edificisocial1

Aquesta subvenció, és del 100% del cost de la instal·lació de l’ascensor i s’emmarca dins de les ajudes de la Generalitat, destinades a finançar actuacions a realitzar pels municipis i entitats locals referides a facilitar l’accessibilitat a les cases consistorials i edificis públics, a través de l’eliminació de barreres arquitectòniques.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha destacat la importància de “adaptar els nostres edificis i fer-los accessibles, gràcies a subvencions com aquesta del 100%, que són tan importants per als nostres pobles i per a la nostra gent, sobretot perquè permeten a qualsevol persona, indistintament de la seua mobilitat, l’accés a les infraestructures de les quals disposem a la nostra localitat”.

Noticias relacionadas

Noticias

La Escuela de Música de Santa Magdalena cierra el curso con una espectacular audición

36 seg
Noticias

Santa Magdalena organiza el I Torneo de Pádel ‘Festes de la Joventut’

21 seg
Noticias

Audición de Fin de Curso de la Escuela de Música de Santa Magdalena

24 seg
Noticias

Cursos intensivos de natación en la piscina municipal de Santa Magdalena

22 seg
Noticias

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduación de su alumnado

23 seg
Noticias

La Asociación Juvenil ‘Pont de l’Agüelo Queixalet’ da el pistoletazo de salida al verano con un tardeo

23 seg
Ver más noticias →