Inici » Noticias » El CEIP Albert Selma informa sobre el procés d’admissió i matrícula per al curs 2022/23
Actualidad

El CEIP Albert Selma informa sobre el procés d’admissió i matrícula per al curs 2022/23

1 min, 19 seg


El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena ja ha publicat el calendari d’admissió i matrícula per al curs escolar 2022/23, que hauran de realitzar els xiquets i xiquetes nascuts en 2020 i que cursaran Infantil 2 anys, així com aquells xiquets i xiquetes, nascuts en 2016, que s’hagen de matricular per a 1r de Primària, si no han estat matriculats abans en un altre centre.


La sol·licitud d’admissió es realitzarà de manera telemàtica, a través de la web www.telematricula.es entre el 26 d’abril i el 4 de maig, mentre que la matrícula es realitzarà, telemàticament entre el 3 i el 21 de juny o presencialment entre el 22 de juny i el 6 de juliol.
El CEIP Albert Selma serà un punt d’atenció als usuaris, de manera que totes aquelles famílies, que necessiten informació i assessorament per a realitzar l’admissió i posterior matrícula poden dirigir-se a les instal·lacions d’aquest….El CEIP Albert Selma informa sobre el proceso de admisión y matrícula para el curso 2022/23


El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena ya ha publicado el calendario de admisión y matrícula para el curso escolar 2022/23, que deberán realizar los niños y niñas nacidos en 2020 y que cursarán Infantil 2 años, así como aquellos niños y niñas, nacidos en 2016, que se tengan que matricular para 1º de Primaria, si no han estado matriculados antes en otro centro.


La solicitud de admisión se realizará de forma telemática, a través de la web www.telematricula.es entre el 26 de abril y el 4 de mayo, mientras que la matrícula se realizará, telemáticamente entre el 3 y el 21 de junio o presencialmente entre el 22 de junio y el 6 de julio.
El CEIP Albert Selma será un punto de atención a los usuarios, de manera que todas aquellas familias, que necesiten información y asesoramiento para realizar la admisión y posterior matrícula pueden dirigirse a las instalaciones del mismo.

Noticias relacionadas

Noticias

Santa Magdalena reutiliza ropa y la convierte en bolsos

24 seg
Noticias

Taller de reutilización de ropa usada en Santa Magdalena

28 seg
Noticias

El Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico concede 34.792 € a Santa Magdalena dentro del programa DUS 5000

36 seg
Noticias

Santa Magdalena presente dentro de la oferta del patronato provincial de Turismo en FITUR

54 seg
Noticias

Santa Magdalena vive intensamente la fiesta de Sant Antoni

56 seg
Noticias

Entra en funcionamiento el cajero automático de Santa Magdalena

44 seg
Ver más noticias →