Inici » Noticias » El Parc Natural de la Serra d´Irta ofereix la possibilitat de visitar el paratge amb la cadira CRAN
Actualidad

El Parc Natural de la Serra d´Irta ofereix la possibilitat de visitar el paratge amb la cadira CRAN

56 seg

El Parc Natural de la Serra d´Irta informa, que dins del Projecte d’Integració Social a través de l’accessibilitat al Medi natural, durant els mesos de novembre i desembre disposen de cadires tot terreny, que permeten a qualsevol persona amb mobilitat reduïda o nul·la practicar senderisme, sempre amb l’ajuda d’almenys de dos a quatre acompanyants.
Qualsevol centre educatiu, que tinga entre el seu alumnat una persona amb mobilitat reduïda o nul·la, associació relacionada amb persones amb mobilitat reduïda, centre excursionista o empreses que desitgen realitzar una activitat, així com veïns i veïnes que tinguen mobilitat reduïda i vulguen visitar el parc, poden posar-se en contacte amb el parc per a sol·licitar aquest servei (964 336791). En el cas de Santa Magdalena, qualsevol persona, que desitge utilitzar aquesta cadira pot també demanar aquest servei, a les oficines de l’Ajuntament.

El Parc Natural de la Serra d´Irta ofereix dues rutes per a realitzar amb la cadira CRAN, una que parteix de cala Mundina i una altra que s’inicia en el mirador de la Torre Badum.


Al mateix temps, des de la direcció del parc informen que, qualsevol persona que vulga ser voluntària i vulga col·laborar en el projecte, ‘Pugem amb tu’, per a acompanyar als usuaris i usuàries d’aquestes cadires, pot posar-se en contacte amb el parc cridant al Centre d’Interpretació de la Serra d´Irta 964 336791.

Noticias relacionadas

Noticias

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta ejemplares de ‘Micromeria rodriguezii’ especie única en toda la península ibérica

1 min
Noticias

Subdelegación de Gobierno ofrece una charla sobre la administración electrónica

30 seg
Noticias

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Día de la Paz

28 seg
Noticias

Las brigadas de mitigación de la Diputación y Generalitat en colaboración con EMERGE de Santa Magdalena adecúan terrenos y caminos municipales

38 seg
Noticias

Santa Magdalena reutiliza ropa y la convierte en bolsos

24 seg
Noticias

Taller de reutilización de ropa usada en Santa Magdalena

28 seg
Ver más noticias →