Inici » Noticias » El Parc Natural de la Serra d´Irta ofereix la possibilitat de visitar el paratge amb la cadira CRAN
Actualidad

El Parc Natural de la Serra d´Irta ofereix la possibilitat de visitar el paratge amb la cadira CRAN

56 seg

El Parc Natural de la Serra d´Irta informa, que dins del Projecte d’Integració Social a través de l’accessibilitat al Medi natural, durant els mesos de novembre i desembre disposen de cadires tot terreny, que permeten a qualsevol persona amb mobilitat reduïda o nul·la practicar senderisme, sempre amb l’ajuda d’almenys de dos a quatre acompanyants.
Qualsevol centre educatiu, que tinga entre el seu alumnat una persona amb mobilitat reduïda o nul·la, associació relacionada amb persones amb mobilitat reduïda, centre excursionista o empreses que desitgen realitzar una activitat, així com veïns i veïnes que tinguen mobilitat reduïda i vulguen visitar el parc, poden posar-se en contacte amb el parc per a sol·licitar aquest servei (964 336791). En el cas de Santa Magdalena, qualsevol persona, que desitge utilitzar aquesta cadira pot també demanar aquest servei, a les oficines de l’Ajuntament.

El Parc Natural de la Serra d´Irta ofereix dues rutes per a realitzar amb la cadira CRAN, una que parteix de cala Mundina i una altra que s’inicia en el mirador de la Torre Badum.


Al mateix temps, des de la direcció del parc informen que, qualsevol persona que vulga ser voluntària i vulga col·laborar en el projecte, ‘Pugem amb tu’, per a acompanyar als usuaris i usuàries d’aquestes cadires, pot posar-se en contacte amb el parc cridant al Centre d’Interpretació de la Serra d´Irta 964 336791.

Noticias relacionadas

Noticias

Abierta la inscripción para la V Marcha Senderista del Día de la Mujer entre los castillos de Pulpis y Xivert

58 seg
Noticias

Santa Magdalena aprueba un presupuesto de 817.940 € para el 2024

1 min, 29 seg
Noticias

La Generalitat concede a Santa Magdalena una subvención de 57.687 € para la implantación del sistema de recogida selectiva de biorresiduos

42 seg
Noticias

El alumnado del CEIP Alberto Selma celebra los días de la Paz y del Árbol

36 seg
Noticias

El CEIP Alberto Selma luce gran parte del material escolar en su desfile de Carnaval

24 seg
Noticias

El AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organiza una charla sobre salud bucodental

28 seg
Ver más noticias →