Inici » Noticias » El Parc Natural de la Serra d´Irta ofereix la possibilitat de visitar el paratge amb la cadira CRAN
Actualidad

El Parc Natural de la Serra d´Irta ofereix la possibilitat de visitar el paratge amb la cadira CRAN

56 seg

El Parc Natural de la Serra d´Irta informa, que dins del Projecte d’Integració Social a través de l’accessibilitat al Medi natural, durant els mesos de novembre i desembre disposen de cadires tot terreny, que permeten a qualsevol persona amb mobilitat reduïda o nul·la practicar senderisme, sempre amb l’ajuda d’almenys de dos a quatre acompanyants.
Qualsevol centre educatiu, que tinga entre el seu alumnat una persona amb mobilitat reduïda o nul·la, associació relacionada amb persones amb mobilitat reduïda, centre excursionista o empreses que desitgen realitzar una activitat, així com veïns i veïnes que tinguen mobilitat reduïda i vulguen visitar el parc, poden posar-se en contacte amb el parc per a sol·licitar aquest servei (964 336791). En el cas de Santa Magdalena, qualsevol persona, que desitge utilitzar aquesta cadira pot també demanar aquest servei, a les oficines de l’Ajuntament.

El Parc Natural de la Serra d´Irta ofereix dues rutes per a realitzar amb la cadira CRAN, una que parteix de cala Mundina i una altra que s’inicia en el mirador de la Torre Badum.


Al mateix temps, des de la direcció del parc informen que, qualsevol persona que vulga ser voluntària i vulga col·laborar en el projecte, ‘Pugem amb tu’, per a acompanyar als usuaris i usuàries d’aquestes cadires, pot posar-se en contacte amb el parc cridant al Centre d’Interpretació de la Serra d´Irta 964 336791.

Noticias relacionadas

Noticias

El GAL Maestrat y Plana Alta dinamiza el mundo rural al promover la creación de ocho alojamientos turísticos

2 min, 54 seg
Noticias

El consorcio provincial de bomberos hace tareas de desinfección a Santa Magdalena

41 seg
Noticias

Santa Magdalena aprueba una reducción del IBI Urbano para el próximo ejercicio

48 seg
Noticias

La conselleria de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica mejora el camino del barranco de La Carrera en Santa Magdalena

55 seg
Noticias

Santa Magdalena celebra Todos los Santos de forma escalonada y respetando las normas de seguridad

19 seg
Noticias

Santa Magdalena inicia las clases de pintura para adultos

55 seg
Ver más noticias →