Inici » Notícies » El Parc Natural de la Serra d´Irta ofereix la possibilitat de visitar el paratge amb la cadira CRAN
Actualitat

El Parc Natural de la Serra d´Irta ofereix la possibilitat de visitar el paratge amb la cadira CRAN

56 seg

El Parc Natural de la Serra d´Irta informa, que dins del Projecte d’Integració Social a través de l’accessibilitat al Medi natural, durant els mesos de novembre i desembre disposen de cadires tot terreny, que permeten a qualsevol persona amb mobilitat reduïda o nul·la practicar senderisme, sempre amb l’ajuda d’almenys de dos a quatre acompanyants.

Qualsevol centre educatiu, que tinga entre el seu alumnat una persona amb mobilitat reduïda o nul·la, associació relacionada amb persones amb mobilitat reduïda, centre excursionista o empreses que desitgen realitzar una activitat, així com veïns i veïnes que tinguen mobilitat reduïda i vulguen visitar el parc, poden posar-se en contacte amb el parc per a sol·licitar aquest servei (964 336791). En el cas de Santa Magdalena, qualsevol persona, que desitge utilitzar aquesta cadira pot també demanar aquest servei, a les oficines de l’Ajuntament.

El Parc Natural de la Serra d´Irta ofereix dues rutes per a realitzar amb la cadira CRAN, una que parteix de cala Mundina i una altra que s’inicia en el mirador de la Torre Badum.


Al mateix temps, des de la direcció del parc informen que, qualsevol persona que vulga ser voluntària i vulga col·laborar en el projecte, ‘Pugem amb tu’, per a acompanyar als usuaris i usuàries d’aquestes cadires, pot posar-se en contacte amb el parc cridant al Centre d’Interpretació de la Serra d´Irta 964 336791.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →