Inici » Notícies » El Parc Natural de la Serra d´Irta ofereix la possibilitat de visitar el paratge amb la cadira CRAN
Actualitat

El Parc Natural de la Serra d´Irta ofereix la possibilitat de visitar el paratge amb la cadira CRAN

56 seg

El Parc Natural de la Serra d´Irta informa, que dins del Projecte d’Integració Social a través de l’accessibilitat al Medi natural, durant els mesos de novembre i desembre disposen de cadires tot terreny, que permeten a qualsevol persona amb mobilitat reduïda o nul·la practicar senderisme, sempre amb l’ajuda d’almenys de dos a quatre acompanyants.

Qualsevol centre educatiu, que tinga entre el seu alumnat una persona amb mobilitat reduïda o nul·la, associació relacionada amb persones amb mobilitat reduïda, centre excursionista o empreses que desitgen realitzar una activitat, així com veïns i veïnes que tinguen mobilitat reduïda i vulguen visitar el parc, poden posar-se en contacte amb el parc per a sol·licitar aquest servei (964 336791). En el cas de Santa Magdalena, qualsevol persona, que desitge utilitzar aquesta cadira pot també demanar aquest servei, a les oficines de l’Ajuntament.

El Parc Natural de la Serra d´Irta ofereix dues rutes per a realitzar amb la cadira CRAN, una que parteix de cala Mundina i una altra que s’inicia en el mirador de la Torre Badum.


Al mateix temps, des de la direcció del parc informen que, qualsevol persona que vulga ser voluntària i vulga col·laborar en el projecte, ‘Pugem amb tu’, per a acompanyar als usuaris i usuàries d’aquestes cadires, pot posar-se en contacte amb el parc cridant al Centre d’Interpretació de la Serra d´Irta 964 336791.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →