Inici » Noticias » La Escuela de Verano de Santa Magdalena abre sus puertas
Actualidad

La Escuela de Verano de Santa Magdalena abre sus puertas

34 seg

escola2

Prop de 40 alumnes estan gaudint de l’Escola d’Estiu 2019, organitzada per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Santa Magdalena, que ahir obria les seues portes en les instal·lacions de la Ludoteca Municipal i del poliesportiu.

Fins el pròxim dia 18 de juliol i sota la coordinació de monitores especialitzades, els inscrits al campus estan gaudint d’una sèrie d’activitats, enfocades sobretot a l’oci i la diversió d’una forma molt refrescant. A més, es realitzaran tallers de reciclatge, acampada i una festa 0Holi, entre altres activitats.

“Un any més posem en marxa aquest servei, que permet a les famílies conciliar millor la vida laboral i familiar. D’aquesta manera, durant el període, en què està oberta aquesta escola, els xiquets i xiquetes, d’una forma divertida realitzen diferents tallers, enfocats a activitats de caràcter estival”, afirma Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Noticias relacionadas

Noticias

Las brigadas de mitigación de la Diputación y Generalitat en colaboración con EMERGE de Santa Magdalena adecúan terrenos y caminos municipales

38 seg
Noticias

Santa Magdalena reutiliza ropa y la convierte en bolsos

24 seg
Noticias

Taller de reutilización de ropa usada en Santa Magdalena

28 seg
Noticias

El Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico concede 34.792 € a Santa Magdalena dentro del programa DUS 5000

36 seg
Noticias

Santa Magdalena presente dentro de la oferta del patronato provincial de Turismo en FITUR

54 seg
Noticias

Santa Magdalena vive intensamente la fiesta de Sant Antoni

56 seg
Ver más noticias →