Inici » Noticias » Més de 200 persones gaudeixen del Water
Actualidad

Més de 200 persones gaudeixen del Water

39 seg

Festival Malgrat la pluja, la sisena edició del Water Festival de Sta. Magdalena va aconseguir, un any més, dissabte passat, ser un gran èxit i més de 200 persones van participar en aquest esdeveniment, organitzat per l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet.

DSC_0367
La pluja no va aconseguir deslluir la celebració del Water, encara que va haver de retardar-se una hora l’inici de la festa i la vesprada chill out, sí que va estar passada per aigua.

DSC_0368
A mitjanit, diversos centenars de persones es van acostar fins a la piscina municipal per a gaudir la festa eivissenca i de la música dels Dj´s locals, Bernat Moya, Iván Pegueroles, Nadia Lacruz, Martí Vives i Ximo Pegueroles que es van encarregar de punxar la millor música del moment i la junta directiva de l’Associació Juvenil de servir els *cocteles més refrescants. A més, Nakara, un establiment comercial de Vinaròs va repartir regals entre tots els assistents.

DSC_0361

Noticias relacionadas

Noticias

Santa Magdalena finaliza la construcción de unos lavabos y zona de sombra en el exterior del pabellón polideportivo

56 seg
Noticias

Santa Magdalena finaliza las obras de mejora de la red separativa de aguas

27 seg
Noticias

Vuelve la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 4 seg
Noticias

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticias

Santa Magdalena adjudica las obras del programa DUS 5000 para la instalación de fotovoltaicas en l’Edifici Social y en el pabellón polideportivo

33 seg
Noticias

La conselleria de Agricultura recepciona las obras de mejora de la connexión energética del depósito de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

38 seg
Ver más noticias →