Actualitat

Generalitat i Comunitat Maker del Baix Maestrat proveeixen a Santa Magdalena de material de protecció enfront del Covid-19
Noticies

Generalitat i Comunitat Maker del Baix Maestrat proveeixen a Santa Magdalena de material de protecció enfront del Covid-19

El Servei d’Atenció Domiciliària de l’Ajuntament de Santa Magdalena, ja disposa des d´avui de mésmaterial de protecció enfront del Covid-19, gràcies al lliurament realitzat per la conselleria de SanitatUniversal i Salut Pública i els membres de la Comunitat Maker del Baix Maestrat, que s’encarreguen de la fabricació de màscaresantisalpicadures, a través d’impressores 3D. Segons ha detallat l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, “des de la conselleria ens van sol·licitarque comunicàrem les necessitats de la població en matèria de proveïment de material, per a afrontar aquesta crisi sanitària i avui dia se’ns han facilitatguants, gels desinfectants i màscares, que utilitzarandiàriament les persones, que s’encarreguen de prestar el Servei d’Atenció Domiciliària”. D’altrabanda, Bou ha volgut agrair a la “Comunitat Makerdel Baix Maestrat, que de forma totalmentdesinteressada, i després de posar-se en contacte amb nosaltres, ens han fet arribar mascaretesantisalpicadures, que han fabricat gràcies a les impressores 3D de les quals disposen els membres d’aquesta comunitat”.

1 min, 5 seg

Darreres publicacions

Noticies

La Ludoteca de Santa Magdalena proposa activitats motivacionals a les famílies

41 seg
Noticies

Bombers del Parc comarcal del Baix Maestrat duen a terme tasques de desinfecció a Santa Magdalena

1 min, 2 seg
Sin categoría

Santa Magdalena tanca instal·lacions i cursos municipals després de les recomanacions del Ministeri de Sanitat i Generalitat

48 seg
Noticies

Arranquen les classes de gimnàstica de manteniment en Santa Magdalena

31 seg
Sin categoría

Santa Magdalena participarà activament en les Festes de Castelló

30 seg
Noticies

Prop de 50 persones participen en la II Marxa Senderista del Dia de la Dona

51 seg
Ver más noticias →

Agenda Municipal

Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge
24
25
26
27
28
29
1
2
3
4
 • 18:00Recorregut interactiu amb el títol, ‘Descobrint algunes dones de la història de Castelló’. En finalitzar es realitzarà un photocall feminista. Es tracta d’una activitat que compta amb la col·laboració del Centre dona Rural Sant Mateu i els usuaris i usuàries de l´Espai Respir.
  Organitzat per Ajuntament de Santa Magdalena
  Auditorio Municipal
5
 • 17:30L’alumnat de la Ludoteca Municipal i de les activitats extraescolars del CEIP Albert Selma, penjarà un llaç commemoratiu i una pancarta del Dia de la Dona, a la façana de l’Ajuntament i realitzarà una activitat col·laborativa amb totes la persones, que assistisquen a la plaça Espanya.
  Organitzat per Ajuntament de Santa Magdalena
  Plaza España
6
 • 12:00Lectura del manifest del Dia de la Dona
  Organitzat per Ajuntament de Santa Magdalena
  Plaza España
7
 • 18:30La compañía de teatro, Xarop, representará la obra, “l´Avar”, dirigida a un público familiar. Se trata de una representación en la que se resalta el poder transformador del pensamiento feminista en un mundo capitalista, regido por la economía del patriarcado.
  Organitzat per Ajuntament de Santa Magdalena
  Auditorio Municipal
8
 • 07:30II Marxa Senderista ‘Salut i Natura’, organizada por el Parc Natural de la Serra d´Irta y que cuenta con la colaboración del Ayuntamiento de Alcalá de Xivert-Alcossebre. La marcha se realizará entre los castillos de Xivert y Polpís y tiene una duración de 6 horas, con un recorrido de 17 kms. A las 7.30h. tendrá lugar la concentración de participantes en el CESAL de Alcalá de Xivert, dónde se degustará café y pastas típicas. A las 8h se procederá a la lectura del manifiesto del Día de la Mujer y se realizará la salida hacia los dos castillos. Sobre las 14h, aproximadamente está prevista la llegada de la marcha a Santa Magdalena, dónde un autobús llevará de vuelta a los participantes hasta Alcalá. Las inscripciones para participar en dicha marcha se pueden realizar en los Ayuntamientos de Santa Magdalena y Alcalá y a través del teléfono del Parque Natural de la Serra d´Irta 679 19 63 98. Se recomienda el uso de calzado cómodo, ropa deportiva, crema solar. El almuerzo corre a cargo de los participantes.
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Data actual
29
30
31
1
2
3
4
5

Subscríbete a nuestra agenda desde tu móvil.

iCal Feed