Inici » Noticias » El CEIP Albert Selma i l’Escola Infantil obrin de nou les seues portes
Actualidad

El CEIP Albert Selma i l’Escola Infantil obrin de nou les seues portes

58 seg

Aquest matí ha arrancat amb total normalitat el curs escolar en el CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena, on assisteixen a classe uns 70 alumnes. Segons ha explicat l’alcalde del municipi, “en els últims dies hem realitzat una posada a punt del centre i avui han iniciat les classes amb normalitat tots els alumnes del col·legi”.

 

INICICURS

En l’aspecte de professorat, únicament falta la incorporació d’un mestre d’infantil, que ha de substituir a una de les docents, que el dia 2 de setembre, sol·licitava la baixa maternal. En aquest sentit l’alcalde ha explicat, que “de moment no sabem quan s’incorporarà, encara que esperem que es produïsca al més prompte possible”.

D’altra banda, el primer edil magdalenero ha anunciat que s’ha sol·licitat una reunió amb el conseller d’Educació, amb l’objectiu de traslladar-li la necessitat d’ampliar el centre. “Pretenem retirar l’aula prefabricada que existeix en l’actualitat i construir no solament aqueixa aula sinó a més ampliar el col·legi”, planteja Bou.

Respecte a la gratuïtat dels llibres de text, anunciada per la Generalitat, des del consistori anuncien que s’adhereixen a aquesta xarxa, ja que així ho han contemplat en els seus propis pressupostos.

L’Escola Infantil també ha obert avui les seues portes, així els familiars amb fills al seu càrrec, d’edats compreses entre un i els tres anys , disposen d’aquest servei, que s’ofereix de 9 a 13 hores i en el qual cal recordar que s’ofereixen dues hores totalment gratuïtes.

Noticias relacionadas

Noticias

Santa Magdalena cierra las Jornadas Culturales y Deportivas con un espectáculo de talentos

28 seg
Noticias

Un taller de caligramas y lecturas de grupo marcan las Jornadas Culturales y Deportivas de Santa Magdalena

14 seg
Noticias

Arrancan  las IX Jornadas Culturales y Deportivas en Santa Magdalena

42 seg
Noticias

El AMPA del CEIP Alberto Selma organiza una charla sobre coeducación e igualdad de género en Santa Magdalena

22 seg
Noticias

El CEIP Alberto Selma organiza las IX Jornadas Culturales y Deportivas en Santa Magdalena

47 seg
Noticias

Santa Magdalena recibe la visita de diferentes secciones de la Guardia Civil

50 seg
Ver más noticias →