Inici » Noticias » El CEIP Albert Selma i l’Escola Infantil obrin de nou les seues portes
Actualidad

El CEIP Albert Selma i l’Escola Infantil obrin de nou les seues portes

58 seg

Aquest matí ha arrancat amb total normalitat el curs escolar en el CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena, on assisteixen a classe uns 70 alumnes. Segons ha explicat l’alcalde del municipi, “en els últims dies hem realitzat una posada a punt del centre i avui han iniciat les classes amb normalitat tots els alumnes del col·legi”.

 

INICICURS

En l’aspecte de professorat, únicament falta la incorporació d’un mestre d’infantil, que ha de substituir a una de les docents, que el dia 2 de setembre, sol·licitava la baixa maternal. En aquest sentit l’alcalde ha explicat, que “de moment no sabem quan s’incorporarà, encara que esperem que es produïsca al més prompte possible”.

D’altra banda, el primer edil magdalenero ha anunciat que s’ha sol·licitat una reunió amb el conseller d’Educació, amb l’objectiu de traslladar-li la necessitat d’ampliar el centre. “Pretenem retirar l’aula prefabricada que existeix en l’actualitat i construir no solament aqueixa aula sinó a més ampliar el col·legi”, planteja Bou.

Respecte a la gratuïtat dels llibres de text, anunciada per la Generalitat, des del consistori anuncien que s’adhereixen a aquesta xarxa, ja que així ho han contemplat en els seus propis pressupostos.

L’Escola Infantil també ha obert avui les seues portes, així els familiars amb fills al seu càrrec, d’edats compreses entre un i els tres anys , disposen d’aquest servei, que s’ofereix de 9 a 13 hores i en el qual cal recordar que s’ofereixen dues hores totalment gratuïtes.

Noticias relacionadas

Noticias

Abierta la inscripción para la V Marcha Senderista del Día de la Mujer entre los castillos de Pulpis y Xivert

58 seg
Noticias

Santa Magdalena aprueba un presupuesto de 817.940 € para el 2024

1 min, 29 seg
Noticias

La Generalitat concede a Santa Magdalena una subvención de 57.687 € para la implantación del sistema de recogida selectiva de biorresiduos

42 seg
Noticias

El alumnado del CEIP Alberto Selma celebra los días de la Paz y del Árbol

36 seg
Noticias

El CEIP Alberto Selma luce gran parte del material escolar en su desfile de Carnaval

24 seg
Noticias

El AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organiza una charla sobre salud bucodental

28 seg
Ver más noticias →