Inici » Noticias » El CEIP Albert Selma i l’Escola Infantil obrin de nou les seues portes
Actualidad

El CEIP Albert Selma i l’Escola Infantil obrin de nou les seues portes

58 seg

Aquest matí ha arrancat amb total normalitat el curs escolar en el CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena, on assisteixen a classe uns 70 alumnes. Segons ha explicat l’alcalde del municipi, “en els últims dies hem realitzat una posada a punt del centre i avui han iniciat les classes amb normalitat tots els alumnes del col·legi”.

 

INICICURS

En l’aspecte de professorat, únicament falta la incorporació d’un mestre d’infantil, que ha de substituir a una de les docents, que el dia 2 de setembre, sol·licitava la baixa maternal. En aquest sentit l’alcalde ha explicat, que “de moment no sabem quan s’incorporarà, encara que esperem que es produïsca al més prompte possible”.

D’altra banda, el primer edil magdalenero ha anunciat que s’ha sol·licitat una reunió amb el conseller d’Educació, amb l’objectiu de traslladar-li la necessitat d’ampliar el centre. “Pretenem retirar l’aula prefabricada que existeix en l’actualitat i construir no solament aqueixa aula sinó a més ampliar el col·legi”, planteja Bou.

Respecte a la gratuïtat dels llibres de text, anunciada per la Generalitat, des del consistori anuncien que s’adhereixen a aquesta xarxa, ja que així ho han contemplat en els seus propis pressupostos.

L’Escola Infantil també ha obert avui les seues portes, així els familiars amb fills al seu càrrec, d’edats compreses entre un i els tres anys , disposen d’aquest servei, que s’ofereix de 9 a 13 hores i en el qual cal recordar que s’ofereixen dues hores totalment gratuïtes.

Noticias relacionadas

Noticias

Santa Magdalena organiza el I Torneo de Pádel ‘Festes de la Joventut’

21 seg
Noticias

Audición de Fin de Curso de la Escuela de Música de Santa Magdalena

24 seg
Noticias

Cursos intensivos de natación en la piscina municipal de Santa Magdalena

22 seg
Noticias

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduación de su alumnado

23 seg
Noticias

La Asociación Juvenil ‘Pont de l’Agüelo Queixalet’ da el pistoletazo de salida al verano con un tardeo

23 seg
Noticias

La piscina municipal de Santa Magdalena abre el miércoles

43 seg
Ver más noticias →