Inici » Noticias » El CEIP Albert Selma i l’Escola Infantil obrin de nou les seues portes
Actualidad

El CEIP Albert Selma i l’Escola Infantil obrin de nou les seues portes

58 seg

Aquest matí ha arrancat amb total normalitat el curs escolar en el CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena, on assisteixen a classe uns 70 alumnes. Segons ha explicat l’alcalde del municipi, “en els últims dies hem realitzat una posada a punt del centre i avui han iniciat les classes amb normalitat tots els alumnes del col·legi”.

 

INICICURS

En l’aspecte de professorat, únicament falta la incorporació d’un mestre d’infantil, que ha de substituir a una de les docents, que el dia 2 de setembre, sol·licitava la baixa maternal. En aquest sentit l’alcalde ha explicat, que “de moment no sabem quan s’incorporarà, encara que esperem que es produïsca al més prompte possible”.

D’altra banda, el primer edil magdalenero ha anunciat que s’ha sol·licitat una reunió amb el conseller d’Educació, amb l’objectiu de traslladar-li la necessitat d’ampliar el centre. “Pretenem retirar l’aula prefabricada que existeix en l’actualitat i construir no solament aqueixa aula sinó a més ampliar el col·legi”, planteja Bou.

Respecte a la gratuïtat dels llibres de text, anunciada per la Generalitat, des del consistori anuncien que s’adhereixen a aquesta xarxa, ja que així ho han contemplat en els seus propis pressupostos.

L’Escola Infantil també ha obert avui les seues portes, així els familiars amb fills al seu càrrec, d’edats compreses entre un i els tres anys , disposen d’aquest servei, que s’ofereix de 9 a 13 hores i en el qual cal recordar que s’ofereixen dues hores totalment gratuïtes.

Noticias relacionadas

Noticias

Santa Magdalena se forma en alfabetización digital

39 seg
Noticias

Programación Navidad 2022

3 seg
Noticias

Santa Magdalena presenta su programación de Navidad y Año Nuevo

1 min, 55 seg
Noticias

Santa Magdalena mejora la eficiencia energética de las instalaciones municipales con la instalación de placas solares fotovoltaicas

1 min, 2 seg
Noticias

Espectacular 40 aniversario de la Agrupación Musical Santa Magdalena

1 min, 56 seg
Noticias

La conselleria de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica mejorará el camino rural entre Santa Magdalena y Peñíscola

36 seg
Ver más noticias →