Inici » Notícies » L’alumnat del CEIP Albert Selma inicia el curs escolar
Actualitat

L’alumnat del CEIP Albert Selma inicia el curs escolar

1 min, 7 seg

Santa Magdalena ha viscut amb expectació la volta al col·le, ja que a més del retorn a les aules, després de 6 mesos d’inactivitat, se li uneix, que el centre s’ha traslladat a les aules prefabricades, situades en la part exterior del pavelló poliesportiu i per tant aquest inici de curs ha portat grans novetats.

L’entrada s’ha produït molt tranquil·la i de manera escalonada. Així, mentre els alumnes d’infantil han accedit per la porta, que hi ha al costat del consultori mèdic, els de primària ho han fet per l’accés situat al costat de la Ludoteca Municipal, evitant d’aquesta manera aglomeracions.

Cal destacar el gran esforç, que durant aquests 6 mesos s’ha realitzat per part de les famílies, l’AMPA, l’alumnat, tot el professorat i direcció del centre, a més de l’Ajuntament de la localitat, que de manera coordinada, han treballat perquè la volta al col·le es desenvolupe amb total normalitat, primer traslladant tot el col·legi fins a les noves aules i després col·laborant amb la implantació de totes les mesures higièniques i sanitàries per a evitar el contagi de Covid-19.

Des de la direcció del centre s’estan duent a terme totes les mesures sanitàries, que s’exigeixen tant per part del govern com de la Generalitat, com ara la rentada de mans, l’ús obligatori de mascareta per a tota primària, el control de temperatura de l’alumnat, la distribució de les classes en grups no estables i estables, la delimitació de l’espai del pati per grups, la desinfecció contínua de les zones comunes o l’adjudicació de banys a determinats grups, entre molts altres aspectes.

Notícies relacionades

Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Veure més notícies →