Inici » Ajuntament » Alcalde President

Alcalde President

Sergio Bou

Estimats magdaleners i visitants:

Vos done la benvinguda a la renovada web oficial del nostre Ajuntament, que no té altre objectiu que el d’aconseguir la millora en el mode de relacionar-nos amb tots vosaltres amb una altra finestra més des de Santa Magdalena de Polpís a l’exterior.

Encara que fa ja uns anys que este lloc web funcionava, els nous temps comporten actualitzacions continuades i cada vegada més ràpides en la xarxa i era necessari adaptar-la en quant a format, agilitat i ampliació de serveis i tràmits municipals.

Però us mencionava el concepte “finestra” ja que així entenem des del Consistori que deu ser esta ferramenta, a través de la qual es mira des de fora cap a dins, on localitzar tots i cadascun dels aspectes socials i lúdics de la població, en definitiva. No és una web burocràtica i merament administrativa.

Com podeu comprovar, Santa Magdalena és un xicotet municipi, molt ben situat geogràficament, a l’interior de la Serra d’Irta, en un entorn natural, amb un magnífic patrimoni arquitectònic i paisatgístic, un espai tranquil per a totes aquelles persones que passeu la major part del temps en grans nuclis urbans. Tenint en compte la tranquil·litat, l’entorn natural i la història, una part important del nostre poble passa sens dubte per a donar més rellevància al turisme d’interior, sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Amb la renovació de la pàgina web, www.santamagdalena.es, pretenem de forma clara i decidida millorar continuament els continguts ajudant-nos de les noves tecnologies, però sobretot fent-ho junts i de forma interactiva. Des de l’Ajuntament creem que este és un bon moment per a millorar la forma d’acostar-nos a tots aquells que desitgeu visitar-nos, pretenem estar més prop si és possible de tots i solucionar amb major agilitat la relació amb l’administració local. Per això es renova esta “finestra” que ve a unir-se i complementar les dos xarxes socials que diàriament nodrixen a les seues respectives comunitats de la immediata actualitat de la població i que són: Facebook i Twitter.

En la pàgina Web trobareu tota la informació relacionada amb el nostre municipi, notícies, activitats culturals  i esportives que es vagin realitzant, amb l’avantatge de que es poden consultar a qualsevol hora del dia i des de qualsevol lloc.

Així mateix com podeu comprovar millorem el funcionament dels serveis municipals, podent accedir de forma fàcil a la informació que estos ofereixen. Actes dels plens, ordenances municipals, formularis, documents i sol·licituds de les diferents llicències o poder accedir als butlletins d’informació municipal editats, programes de festes i arxius fotogràfics.

A part d’oferir la informació, des de l’administració local, també volem que siga un espai de trobada on es puga intercanviar opinions, suggerències i propostes per a aconseguir que entre tots fem un poble millor.

Per a finalitzar vull com a Alcalde invitar-vos a navegar per esta renovada web del municipi, serà una forma d’aproximar-nos a l’administració local per a continuar construint entre tots el futur del nostre poble.

 

Sergio Bou Ayza
Alcalde de Santa Magdalena de Polpis