Inici » Notícies » Tot llest per a la I Setmana de la Dona
Actualitat

Tot llest per a la I Setmana de la Dona

1 min, 31 seg

setmanadeladona

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ho té tot llest per a l’inici de la I Setmana de la Dona, que se celebrarà entre el 8 i el 15 de març, amb una variada programació.

Els actes s’iniciaran el divendres, 8 de març, Dia Internacional de la Dona, amb la lectura, a les 12h, del manifest commemoratiu de la jornada, a les portes de l’ajuntament de la localitat.

“Des de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ens sumem als actes, que es realitzen per a commemorar el Dia de la Dona i hem anat incorporant activitats de tota mena, que enguany ens han permés programar una intensa setmana a favor de la igualtat entre homes i dones”, assenyala Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Els actes continuaran el dissabte, 9 de març, amb la I Marxa Senderista del Dia de la Dona. ‘Salut i Natura’, organitzada pel Parc Natural de la Serra d´Irta, en col·laboració amb els Ajuntaments de Sta. Magdalena i Alcalà de Xivert-Alcossebre i per a la qual hi ha inscrites unes 40 persones. A les 7.30h tindrà lloc la concentració en el pavelló poliesportiu de Sta. Magdalena, lloc en el qual es realitzarà un xicotet desdejuni. Els senderistes després partiran cap al castell Polpís i finalitzaran el seu recorregut al castell Xivert, completant d’aquesta manera un recorregut d’uns 18 quilòmetres. L’organització ha fletat un autobús, que estarà esperant l’arribada dels senderistes a Alcalà per a retornar-los posteriorment al punt de partida, a Sta. Magdalena.

D’altra banda, l’ampli programa segueix el dimarts, 12 de març, amb un berenar a les 17h en el Casal Municipal i posteriorment, a les 18.30h es projectarà la pel·lícula, Figures Ocultes, a l’Auditori Municipal. Finalitzada la pel·lícula, es procedirà a la inauguració de l’exposició, ‘No més princeses’ de la Fundació Isonomía, en l’hall de l’Edifici Social.

La programació de la I Setmana de la Dona es completarà, el dijous, 14 de març, amb la xarrada d’Eva Jiménez, de l’Associació de Vinaròs, ‘Per més vida’, a les 18h, en el saló de plens de l’ajuntament de la localitat i amb la visita dels alumnes del CEIP Albert Selma a l’exposició, ‘No més princeses’, el divendres 15 de març, al llarg del matí, situada en l’Edifici Social.

Notícies relacionades

Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Veure més notícies →