Inici » Notícies » L’alcalde de Santa Magdalena nou president del Consorci de Residus de la zona 1
Actualitat

L’alcalde de Santa Magdalena nou president del Consorci de Residus de la zona 1

1 min, 34 seg

CONSORCI2

El consorci de residus de la zona 1 es reunia ahir a la vesprada, a Benicarló, en sessió extraordinària i entre els principals punts en l’ordre del dia va destacar l’aprovació, per unanimitat, de la renovació dels òrgans de govern, que encapçalarà com a president, Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena de Polpís, en substitució d’Evaristo Martí, alcalde de Rossell.

Martí ha fet un balanç “positiu” dels seus anys al capdavant del Consorci i ha agraït “el consens, la col·laboració i la implicació de tots els municipis, fent possible, que ens hàgem convertit en un referent a nivell de Comunitat Valenciana”. Al mateix temps, durant el seu discurs ha remarcat que: “s’han d’anar millorant algunes coses per a afrontar nous reptes i avançar dia a dia, sempre en benefici d’un millor servei per als veïns i veïnes dels nostres municipis”. I és que, cal recordar que el Consorci de Residus de la zona 1 abasta a un total de 49 municipis de la zona nord de Castelló. A més, Martí també ha tingut unes paraules d’agraïment per als alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores i funcionariat, així com a l’administració provincial i autonòmica, per tot el treball realitzat.

D’altra banda, Sergio Bou, en les seues primeres paraules com a President del Consorci, ha agraït la “confiança que heu depositat en la meua persona, per a estar al capdavant d’aquest organisme”, al mateix temps que ha enaltit el “gran treball de Martí i tot la seua Junta, que han gestionat i millorat el tractament de residus en la zona 1”.
Bou afirma que: “el camí de consens, que tan bons resultats ens ha donat durant aquests anys, és la línia que ens hem de marcar per a continuar avançant en les mires posades a millorar el servei, que oferim als veïns i veïnes de la nostra comarca. Hem de continuar amb aquesta estreta col·laboració per part de totes i tots els que formem part d’aquest consorci, perquè només junts, podem aconseguir els millors resultats”.

Finalment, el nou President del Consorci es va posar a disposició dels presents, per a seguir amb els propòsits i nous reptes, que s’han marcat i que sens dubte han de millorar la qualitat de vida de tota la població de la zona 1.

Notícies relacionades

Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Veure més notícies →