Inici » Notícies » El Pare Noel visita el col·legi públic i la Ludoteca de Santa Magdalena
Actualitat

El Pare Noel visita el col·legi públic i la Ludoteca de Santa Magdalena

1 min, 3 seg

La Covid19 no ha sigut un impediment perquè el Pare Noel fera la seua visita a l’alumnat del CEIP Albert Selma i la Ludoteca Municipal de Santa Magdalena. Guardant les distàncies de seguretat i respectant totes les recomanacions en matèria de sanitat, els escolars de tots dos centres van gaudird’aquesta visita en el seu últim dia de col·le abans de les vacances de Nadal.

En el CEIP Albert Selma, l’alumnat va rebre al Pare Noel al pati on li van mostrar les cançons que havienpreparat per a Nadal i després es va fer lliuramentdels premis del Concurs de la Postal Nadalenca. Laura Lara Muñoz ha sigut la guanyadora del primer premi, Paula Butnari ha aconseguit el segon premi i Aitana Pegueroles s’ha alçat amb el tercer lloc del certamen de dibuix.

Posteriorment, el Pare Noel va visitar a l’alumnat de la Ludoteca Municipal, que al carrer, enfront del centre va realitzar una xicoteta actuació per a agrairla visita de Santa Claus.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Veure més notícies →