Inici » Notícies » Finalitzen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 a Santa Magdalena
Actualitat

Finalitzen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 a Santa Magdalena

47 seg

La Generalitat Valenciana ja ha conclòs les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’autopista AP-7, en el tram comprés entre el camí del Castell i el Saltet i per tant la circulació ja està restablida amb la fi dels treballs.

En aquest sentit s’ha procedit a la pavimentació d’un tram d’aquest camí, que es trobava amb ferm de llastos, pel que quan es produïen fortes pluges es veia afectat de manera important, deixant-lo pràcticament intransitable.

Es tracta d’un camí utilitzat fonamentalment pel trànsit de vehicles vinculats a les explotacions agràries i ramaderes de la zona.

Segons ha detallat, Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, els treballs han consistit en “la neteja de cunetes, s’ha procedit a l’estés i compactat de material granular. I posteriorment s’ha estés i compactat amb una capa d’aglomerat en calent, estés i compactat en capa de rodadura”.

La Generalitat ha inclòs la millora del camí rural que va de Santa Magdalena a Peníscola, dins del projecte de condicionament de camins rurals del Baix Maestrat de la conselleria d’Agricultura, finançant al 100% aquesta inversió, que ha rondat els 150.000 €.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →