Inici » Notícies » L’Ajuntament de Sta. Magdalena i Creu Roja signen un conveni de col·laboració
Actualitat

L’Ajuntament de Sta. Magdalena i Creu Roja signen un conveni de col·laboració

36 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou i la Presidenta del Comitè Local de la Creu Roja d’Alcalà de Xivert, Esther Fuster, han signat aquest matí el conveni de col·laboració entre l’ajuntament de la localitat i la Creu Roja d’Alcalà de Xivert-Alcossebre.

conveni

En aquest sentit, el Comitè Local de Creu Roja està disposat a col·laborar amb l’Ajuntament de Sta. Magdalena, posant a la disposició d’aquest la infraestructura, els recursos materials i els humans, els voluntaris.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, afirma que es tracta de “un conveni molt beneficiós per a tots, d’una part l’Ajuntament ajuda i col·labora amb la Creu Roja i per una altra, ells ens donen cobertura en totes les activitats, que fem en la localitat, que són moltes. Açò ens dóna tranquil·litat, ja que sempre tenim una resposta ràpida i immediata davant qualsevol situació, que necessite una actuació sanitària”.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →