Inici » Notícies » L’alcalde de Santa Magdalena visita les instal·lacions d´ Ateneu Maestrat
Actualitat

L’alcalde de Santa Magdalena visita les instal·lacions d´ Ateneu Maestrat

1 min, 4 seg

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, acompanyat de la presidenta d´ Ateneu Maestrat, Provi Casanova i de la directora del centre, Sara Soro, ha visitat les instal·lacions de l’associació de dany cerebral adquirit i altres patologies neurològiques, (ATENEU), situada a Benicarló.

Bou ha conegut el treball que realitza Ateneu Maestrat a les comarques del Baix i Alt Maestrat de cara a la signatura del conveni, que l’entitat subscriurà amb l’Ajuntament en els pròxims dies.

“Ateneu té com a objectiu atendre les necessitats de les persones amb Dany Cerebral Adquirit i altres discapacitats neurològiques, millorant la seua qualitat de vida i la de les seues famílies a través de l’exercici d’activitats terapèutiques i d’inclusió en la comunitat. Dotem d’eines a les famílies i persones cuidadores per a gestionar millor la seua situació vital i a més sensibilitzem a la població”, explica Provi Casanova, presidenta d´Ateneu Maestrat.

L’associació compta amb un equip interdisciplinari format per neuropsicòloga/o, logopeda, Educadora Social i Sexòloga, Fisioterapeuta, Treballadora Social, Terapeuta Ocupacional, Auxiliar ocupacional, Monitora Ocupacional i transport adaptat.

L’alcalde de Santa Magdalena, durant la seua visita al centre va conéixer diversos projectes: SINERGIES, que és un projecte d’inserció sociolaboral, que pertany a l’associació i que pretén implantar de manera definitiva un centre ocupacional i, si fora viable, un centre especial d’ocupació i Retroba´t, que pretén millorar la qualitat de vida de les persones amb DCA i altres discapacitats neurològiques i la de les seues famílies, a través del desenvolupament d’activitats en el seu entorn natural.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →