Inici » Notícies » L’alcalde de Santa Magdalena visita les instal·lacions d´ Ateneu Maestrat
Actualitat

L’alcalde de Santa Magdalena visita les instal·lacions d´ Ateneu Maestrat

1 min, 4 seg

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, acompanyat de la presidenta d´ Ateneu Maestrat, Provi Casanova i de la directora del centre, Sara Soro, ha visitat les instal·lacions de l’associació de dany cerebral adquirit i altres patologies neurològiques, (ATENEU), situada a Benicarló.

Bou ha conegut el treball que realitza Ateneu Maestrat a les comarques del Baix i Alt Maestrat de cara a la signatura del conveni, que l’entitat subscriurà amb l’Ajuntament en els pròxims dies.

“Ateneu té com a objectiu atendre les necessitats de les persones amb Dany Cerebral Adquirit i altres discapacitats neurològiques, millorant la seua qualitat de vida i la de les seues famílies a través de l’exercici d’activitats terapèutiques i d’inclusió en la comunitat. Dotem d’eines a les famílies i persones cuidadores per a gestionar millor la seua situació vital i a més sensibilitzem a la població”, explica Provi Casanova, presidenta d´Ateneu Maestrat.

L’associació compta amb un equip interdisciplinari format per neuropsicòloga/o, logopeda, Educadora Social i Sexòloga, Fisioterapeuta, Treballadora Social, Terapeuta Ocupacional, Auxiliar ocupacional, Monitora Ocupacional i transport adaptat.

L’alcalde de Santa Magdalena, durant la seua visita al centre va conéixer diversos projectes: SINERGIES, que és un projecte d’inserció sociolaboral, que pertany a l’associació i que pretén implantar de manera definitiva un centre ocupacional i, si fora viable, un centre especial d’ocupació i Retroba´t, que pretén millorar la qualitat de vida de les persones amb DCA i altres discapacitats neurològiques i la de les seues famílies, a través del desenvolupament d’activitats en el seu entorn natural.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →