Inici » Notícies » L’alcalde de Santa Magdalena visita les instal·lacions d´ Ateneu Maestrat
Actualitat

L’alcalde de Santa Magdalena visita les instal·lacions d´ Ateneu Maestrat

1 min, 4 seg

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, acompanyat de la presidenta d´ Ateneu Maestrat, Provi Casanova i de la directora del centre, Sara Soro, ha visitat les instal·lacions de l’associació de dany cerebral adquirit i altres patologies neurològiques, (ATENEU), situada a Benicarló.

Bou ha conegut el treball que realitza Ateneu Maestrat a les comarques del Baix i Alt Maestrat de cara a la signatura del conveni, que l’entitat subscriurà amb l’Ajuntament en els pròxims dies.

“Ateneu té com a objectiu atendre les necessitats de les persones amb Dany Cerebral Adquirit i altres discapacitats neurològiques, millorant la seua qualitat de vida i la de les seues famílies a través de l’exercici d’activitats terapèutiques i d’inclusió en la comunitat. Dotem d’eines a les famílies i persones cuidadores per a gestionar millor la seua situació vital i a més sensibilitzem a la població”, explica Provi Casanova, presidenta d´Ateneu Maestrat.

L’associació compta amb un equip interdisciplinari format per neuropsicòloga/o, logopeda, Educadora Social i Sexòloga, Fisioterapeuta, Treballadora Social, Terapeuta Ocupacional, Auxiliar ocupacional, Monitora Ocupacional i transport adaptat.

L’alcalde de Santa Magdalena, durant la seua visita al centre va conéixer diversos projectes: SINERGIES, que és un projecte d’inserció sociolaboral, que pertany a l’associació i que pretén implantar de manera definitiva un centre ocupacional i, si fora viable, un centre especial d’ocupació i Retroba´t, que pretén millorar la qualitat de vida de les persones amb DCA i altres discapacitats neurològiques i la de les seues famílies, a través del desenvolupament d’activitats en el seu entorn natural.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →