Inici » Notícies » L’alumnat del CEIP Albert Selma torna al col·le
Actualitat

L’alumnat del CEIP Albert Selma torna al col·le

33 seg

El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena ha tornat a obrir les seues aules i després del període vacacional, l’alumnat i tot el professorat s’han incorporat amb normalitat a les classes, donant principi d’aquesta manera al curs 2021-22.

Igual que el curs anterior, l’entrada s’ha produït de manera escalonada i a través de les dues portes d’accés de les quals disposa l’aulari, amb l’objectiu de complir amb el protocol sanitari marcat per la Generalitat per a la tornada al col·le.

Cal destacar que, aquest curs porta com a novetat la concessió d’una aula d’Infantil dos anys i la pròxima ampliació de les activitats extraescolars, ja que a més de les quals es realitzen de 15 a 16.30h, el centre també disposarà d’Escola Matinera per a aquelles famílies, que així ho sol·liciten.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →