Inici » Notícies » Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals
Actualitat

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena de Pulpis informa que, durant aquesta setmana s’està procedint de manera conjunta, per part de les brigades de mitigació de riscos de la Diputació, Generalitat i EMERGE del municipi, al desbrossament i millora de camins municipals.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que, “de cara a la prevenció de riscos forestals i gràcies a la col·laboració entre Diputació, Generalitat i Ajuntament, hem esbrossat tots els terrenys de la depuradora, dels pous i depòsit d’aigua, tot l’entorn i camí d’accés a l’ermita de Sant Vicent, el camí Estació i el vial paral·lel a la via del tren. A més, també s’ha intervingut en zones i espais verds com la plaça Mossén Sebastià”.

Està previst que durant els pròxims dies s’adeqüen altres zones i camins del municipi, amb l’objectiu de previndre possibles incendis forestals.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Dona

14 seg
Veure més notícies →