Inici » Notícies » Obert el termini per a sol·licitar les ajudes del Pla Renhata
Actualitat

Obert el termini per a sol·licitar les ajudes del Pla Renhata

54 seg

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena informa, que, fins al pròxim 2 de maig, està obert el termini per a sol·licitar les ajudes del Pla de Reforma Interior d’Habitatge Renhata 2023, que es promou des de la Generalitat.

Podrà beneficiar-se d’aquestes subvencions qualsevol persona física, que siga propietària, usufructuària o arrendatària d’un habitatge situat en la Comunitat Valenciana, i les obres podran estar en curs, a punt de començar o ja acabades.

En aquest últim cas, les obres hauran d’haver-se acabat com a màxim, en el termini de sis mesos comptats a partir de l’endemà de la data de publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) de la resolució de concessió de les ajudes.

El Pla Renhata està destinat a la reforma d’habitacions humides (cuines i banys); a l’adaptació de l’habitatge per a facilitar l’ús a persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda, o la instal·lació de sistemes integrats de domòtica per a persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda.

Es podran subvencionar obres de fins a 12.000 euros, i l’habitatge en la qual s’actua haurà de ser la residència habitual i permanent i tindre més de 20 anys d’antiguitat. Les persones interessades poden obtindre més informació en el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma posa en marxa el servei de menjador

47 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra Sant Vicent

33 seg
Noticies

Maestrat Wind Ensemble posa la música al Mes de la Dona a Santa Magdalena

40 seg
Noticies

Més de 50 persones participen en la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

38 seg
Veure més notícies →