Inici » Notícies » Santa Magdalena acumula més de 240 l/m² en l’últim episodi de pluges
Actualitat

Santa Magdalena acumula més de 240 l/m² en l’últim episodi de pluges

47 seg

🌧 💨 Santa Magdalena està vivint amb intensitat l’últim temporal de pluges, que està travessant tota la província de Castelló.

De fet, segons les dades facilitades per AVAMET, ahir va ser el segon municipi de la província de Castelló amb majors precipitacions, concretament es van registrar 154 l/m² i en total s’han acumulat ja més de 240 l/m², segons les dades facilitades per Ximo Vives, veí de la població, que disposa d’estació meteorològica.

Les fortes precipitacions han portat com a conseqüència, el tall al trànsit de l’avinguda del Riu, al pas de la rambla d’Alcalá, ja que aquesta rambla baixa amb un gran cabal d’aigua.

De la mateixa manera, des de l’Ajuntament de Santa Magdalena informen que s’ha tallat el trànsit el camí que va a la Salzadella, ja que la Rambla del Mas, també baixa amb molt de cabal.

I és que, pràcticament tots els barrancs de la població passen amb una gran quantitat d’aigua, motiu pel qual es demana molta precaució a tot aquell, que pese a l’estat d’alarma, es dispose a accedir a les explotacions ramaderes de la població per a alimentar als animals.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →