Inici » Notícies » Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques
Actualitat

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena continua treballant en la millora de l’eficiència energètica de tots els edificis i instal·lacions municipals. D’aquesta manera, les obres de reforma de l’accessibilitat del consistori han servit també per a instal·lar plaques solars fotovoltaiques, que donen subministrament a l’edifici. Concretament, s’han instal·lat 10 plaques convertint l’edifici en una instal·lació eficient en matèria energètica.

D’altra banda, la millora i ampliació del CEIP Alberto Selma ha servit perquè des de l’Ajuntament de Santa Magdalena es treballara en la instal·lació de plaques solars, el funcionament de les quals també garanteix el subministrament d’energia fotovoltaica a l’edifici, fent-li completament sostenible.

A més, el departament tècnic de l’Ajuntament està treballant en una sèrie de projectes, que s’han presentat a les ajudes per a inversions a projectes singulars locals d’energia neta en municipis de repte demogràfic (PROGRAMA DUS 5000), en el marc del Programa de Regeneració i Repte Demogràfic del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d’Espanya. Així, es pretenen instal·lar plaques solars fotovoltaiques en tota la zona poliesportiva municipal i en l’Edifici Social.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que “una de les línies de les ajudes DUS 5000 va encaminada a la reducció de la demanda i el consum energètic en edificis i infraestructures públiques i des de l’Ajuntament estem treballant perquè tots els edificis públics siguen eficients i ens permeten estalviar en la factura del consum energètic”.

Notícies relacionades

Noticies

L’alcalde de Santa Magdalena assisteix a la inauguració del Laberint més gran d’Espanya a Peníscola

42 seg
Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Veure més notícies →