Inici » Notícies » Santa Magdalena obri el termini per a sol·licitar les ajudes per naixement
Actualitat

Santa Magdalena obri el termini per a sol·licitar les ajudes per naixement

49 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa, que ja està obert el termini per a poder presentar la sol·licitud d’ajuda per naixement de fill, una subvenció finançada per la Diputació de Castelló, que pretén fomentar la natalitat en les localitats de menys de 10.000 habitants.

D’aquesta manera, la Diputació concedeix una subvenció de 600 € per als naixements, que s’hagen produït dins de l’any 2020. Per a poder ser beneficiari d’aquesta, els dos progenitors hauran d’estar empadronats al municipi i en el cas del sol·licitant amb anterioritat a l’1 de gener de 2017 i s’haurà d’aportar la següent documentació: DNI o NIE, tant del sol·licitant com de l’altre progenitor, llibre de família, volant d’empadronament del sol·licitant, declaració responsable que acredite que el sol·licitant es troba al corrent de les seues obligacions tributàries i amb la seguretat social i una còpia del compte bancari.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, destaca que: “aquesta ajuda de la Diputació té com a principal objectiu lluitar contra la despoblació i sobretot fer costat a les famílies, en la conciliació de la vida laboral i familiar, ja que amb aquesta subvenció es poden sufragar part de les despeses originades pel naixement o l’adopció d’un fill”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →