Inici » Notícies » Segueix obert el termini per a presentar sol·licituds per a Castelló Sènior
Actualitat

Segueix obert el termini per a presentar sol·licituds per a Castelló Sènior

1 min, 31 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa, que en breu es tanca el termini per a presentar sol·licituds al programa vacacional de la Diputació, Castelló Sènior. De fet, des del patronat informen, que de moment es manté oberta la presentació fins a esgotar les places oferides.

La Diputació de Castelló i el seu Patronat de Turisme mantenen ‘Castelló Sènior’ com a senyal de suport al sector turístic, que és un dels més perjudicats per la crisi ocasionada per la covid-19. El programa Castelló Sènior té tres línies; el programa de vacances en la Costa de Castelló, que contempla una estada durant 6 dies / 5 nits en hotels situats en poblacions costaneres de la província, amb entrada en diumenge i eixida en divendres, en règim de pensió completa. Inclou un mínim de 2 excursions de mig dia a recursos turístics o municipis de Castelló.

D’altra banda, estan les rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural. Es tracta d’una estada durant 3 dies / 2 nits en hotels situats en municipis de l’interior, en dies laborables, amb visites a diferents municipis i recursos turístics on es realitzaran els esmorzars.

Finalment es proposen estades en balnearis. Durant 8 dies / 7 nits en hotels situats a la província de Castelló, en el mateix municipi que el balneari de destí, amb entrada en dissabte i eixida el dissabte següent. El paquet inclou règim de pensió completa, tres tractaments diaris mínims en balnearis d’aigües miner-medicinals de la província, un mínim d’una excursió de migdia a recursos turístics o municipis de Castelló, i el transport des de la capital de la Plana.

El Patronat Provincial de Turisme contribueix a finançar part del cost dels viatges a través de subvencions “en espècie”, sent a càrrec de les persones beneficiàries els següents imports segons el programa seleccionat: 80 € (IVA inclòs) per plaça per al “Programa de Vacances en la Costa de Castelló”. Tot inclòs, 50 € (IVA Inclòs) per plaça per a les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural”. Tot inclòs i 125 € (IVA Inclòs) per plaça per a les “Estades en Balnearis”.

Més informació i inscripcions al departamento de Serveis Socials de l´Ajuntament de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →