Inici » Notícies » S’obri el termini per a sol·licitar les ajudes del Programa de Lloguer i Habitatge de la Generalitat
Actualitat

S’obri el termini per a sol·licitar les ajudes del Programa de Lloguer i Habitatge de la Generalitat

1 min, 51 seg

El procés de sol·licitud es realitzarà a l’ajuntament amb cita prèvia a través del 650 92 31 96 o a través de la seu electrònica de la conselleria

L’Ajuntament de Santa Magdalena de Pulpis informa, que la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana obri demà, 10 de juny, el termini per a sol·licitar les ajudes del Programa de Lloguer i Habitatge. Es tracta d’ajudes directes per a persones físiques inquilines amb escassos mitjans econòmics per al lloguer del seu habitatge habitual i permanent de les mensualitats pagades des de l’1 de gener fins al 31 de desembre de 2021, l’habitatge del qual es troba en el territori de la Comunitat Valenciana.

Des del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena expliquen, que els requisits per a poder ser beneficiaris i beneficiàries d’aquestes ajudes són els següents: el sol·licitant ha de ser persona física i major d’edat, tindre la nacionalitat espanyola tots els membres de la unitat de convivència i DNI els majors de 16 anys. En cas de persones estrangeres hauran de tindre permís de treball i residència en vigor i posseir el NIE tots els membres de la unitat de convivència majors de 16 anys, ser titular, com a persona arrendatària, d’un contracte d’arrendament d’habitatge formalitzat conforme a la Llei 29/1994, de 24 de novembre, d’Arrendaments Urbans, l’habitatge arrendat ha de ser la residència habitual i permanent de la persona arrendatària o unitat de convivència, durant tot el període pel qual es concedeix l’ajuda. S’acredita mitjançant certificat o volant d’empadronament amb antiguitat inferior de 3 mesos, on ha de constar tots els membres de la unitat de convivència. La unitat de convivència ha d’acreditar uns ingressos mínims de 0,3 vegades l´IPREM. El límit serà de quatre vegades l´IPREM si es tracta d’una família nombrosa de categoria general o de persones amb discapacitat, i de cinc vegades l´IPREM quan es tracte de famílies nombroses de categoria especial o de persones amb discapacitat.

Un altre requisit és no haver rebut cap altra ajuda destinada al pagament de la renda de lloguer de l’habitatge.

A més, no es podrà compatibilitzar amb percepcions de la renda bàsica d’emancipació, ni amb una altra ajuda per al pagament del lloguer del Pla d’Habitatge 2018-2021, ni amb els quals amb aquesta finalitat puga concedir l’administració autonòmica, entitats locals o altres administracions, entitats públiques, organitzacions no governamentals o associacions que aporten una ajuda.

El termini de sol·licitud d’aquesta ajuda finalitza el dia 8 de juliol i es podrà formalitzar a través dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena, sota cita prèvia a través del 650 92 31 96

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena tanca les Jornades Culturals i Esportives amb un espectacle de talents

27 seg
Noticies

Un taller de cal·ligrames i lectures de grup marquen les Jornades Culturals i Esportives de Santa Magdalena

15 seg
Noticies

Arranquen les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

42 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma organitza una xarrada sobre coeducació i igualtat de gènere a Santa Magdalena

20 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma organitza les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

46 seg
Noticies

Santa Magdalena rep la visita de diferents seccions de la Guàrdia Civil

48 seg
Veure més notícies →