Inici » Notícies » L’alcalde de Santa Magdalena assisteix a la presentació del programa “Reconstruïm Pobles”
Actualitat

L’alcalde de Santa Magdalena assisteix a la presentació del programa “Reconstruïm Pobles”

1 min, 4 seg

La conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica finançarà el 100% de la urbanització del perímetre del CEIP Albert Selma a través del programa “Reconstruïm Pobles”

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, ha presentat avui a Castelló el programa ‘Reconstruïm Pobles’, que inclou 21 actuacions urbanes a la província i entre elles figura la urbanització del perímetre del CEIP Albert Selma a Santa Magdalena amb una inversió de 331.941 €, que assumirà íntegrament la Generalitat, en dues anualitats.

El projecte permetrà executar la urbanització perimetral de la parcel·la d’ús educatiu de la localitat per a millorar l’accessibilitat del perímetre amb els espais públics, fent-los més inclusius i accessibles a les persones amb discapacitat. El projecte també inclou mesures d’eficiència energètica amb la renovació de tot l’enllumenat d’aquesta zona urbana d’ús educatiu, tal com ha indicat l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou.

L’alcalde de Santa Magdalena assenyala que “aquestes obres, sens dubte, posaran en valor tota la zona urbana del voltant del CEIP Albert Selma i complementarà les obres d’ampliació i millora del nostre col·legi públic, revitalitzant d’aquesta manera tot aquest espai urbà, la qual cosa generarà noves oportunitats al nostre municipi”. Segons ha detallat Bou, els treballs tindran lloc de manera paral·lela a l’ampliació i millora del col·legi públic.

En l’acte de presentació també han participat la secretària autonòmica d’Arquitectura Bioclimàtica i Sostenibilitat Energètica, Laura Soto, i el director general de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica, Jaume Monfort.

Notícies relacionades

Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Veure més notícies →