Inici » Notícies » L’alcalde de Santa Magdalena assisteix a la presentació del programa “Reconstruïm Pobles”
Actualitat

L’alcalde de Santa Magdalena assisteix a la presentació del programa “Reconstruïm Pobles”

1 min, 4 seg

La conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica finançarà el 100% de la urbanització del perímetre del CEIP Albert Selma a través del programa “Reconstruïm Pobles”

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, ha presentat avui a Castelló el programa ‘Reconstruïm Pobles’, que inclou 21 actuacions urbanes a la província i entre elles figura la urbanització del perímetre del CEIP Albert Selma a Santa Magdalena amb una inversió de 331.941 €, que assumirà íntegrament la Generalitat, en dues anualitats.

El projecte permetrà executar la urbanització perimetral de la parcel·la d’ús educatiu de la localitat per a millorar l’accessibilitat del perímetre amb els espais públics, fent-los més inclusius i accessibles a les persones amb discapacitat. El projecte també inclou mesures d’eficiència energètica amb la renovació de tot l’enllumenat d’aquesta zona urbana d’ús educatiu, tal com ha indicat l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou.

L’alcalde de Santa Magdalena assenyala que “aquestes obres, sens dubte, posaran en valor tota la zona urbana del voltant del CEIP Albert Selma i complementarà les obres d’ampliació i millora del nostre col·legi públic, revitalitzant d’aquesta manera tot aquest espai urbà, la qual cosa generarà noves oportunitats al nostre municipi”. Segons ha detallat Bou, els treballs tindran lloc de manera paral·lela a l’ampliació i millora del col·legi públic.

En l’acte de presentació també han participat la secretària autonòmica d’Arquitectura Bioclimàtica i Sostenibilitat Energètica, Laura Soto, i el director general de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica, Jaume Monfort.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Veure més notícies →