Inici » Notícies » Iberdrola posa en marxa dos punts de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics a Santa Magdalena de Pulpis
Actualitat

Iberdrola posa en marxa dos punts de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics a Santa Magdalena de Pulpis

3 min

Estan situats al carrer Alcalà, al costat de l’Edifici Social, i disponibles les 24 hores

•​Els usuaris d’aquesta infraestructura recarregaran la bateria dels seus cotxes elèctrics amb energia 100% verda, procedent de fonts de generació renovable

•​La infraestructura permetrà la càrrega de fins a quatre vehicles de manera simultània i estarà operativa les 24 hores

Iberdrola ha posat en marxat nous punts de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics a Santa Magdalena de Pulpis, situats al carrer Alcalá, número 52, al costat de l’Edifici Social.

Es tracta d’una infraestructura composta per dos carregadors ràpids, de 50 quilowatts (kW) de potència, que estaran disponibles durant les 24 hores del dia i permetran la càrrega de fins a quatre vehicles de manera simultània.

L’alcalde de Santa Magdalena de Polpis, Sergio Bou, ha visitat els punts de recàrrega acompanyat pel gerent de Grans Clients d’Iberdrola en la C. Valenciana, Enrique Planells, i pel delegat Institucional de la companyia a la regió, Ibán Molina, que han explicat i demostrat el funcionament de la instal·lació durant la visita.

El projecte forma part de l’acord aconseguit entre Iberdrola i el consistori per a conjuminar esforços en la lluita contra el canvi climàtic i fomentar la sostenibilitat. Per al desenvolupament d’aquesta iniciativa, l’Ajuntament ha cedit el sòl on s’han situat els carregadors mentre que Iberdrola ha aportat els equips i la instal·lació, que gestionarà durant cinc anys, amb possibilitat de cinc més.

Amb aquesta iniciativa, Iberdrola avança en el seu pla de desplegament d’infraestructura de mobilitat sostenible a Espanya i, en concret, en la Comunitat Valenciana, on la companyia ha identificat i continua treballant per a impulsar la instal·lació de punts de recàrrega ràpida per a vehicle elèctric per tota la regió. Els usuaris d’aquests punts recarregaran la bateria dels seus cotxes elèctrics amb energia 100% verda, procedent de fonts de generació renovable, amb certificat de garantia d’origen (GdOs).A més, el punt de recàrrega estarà localitzat en l’App de Recàrrega Pública Iberdrola, l’única a Espanya que incorpora informació verificada de tots els carregadors de vehicle elèctric, tant els d’Iberdrola, com els d’altres operadors. Des de l’App, es geolocalitza el carregador, es comprova la seua operativitat en temps real i, en aquest cas, es pot reservar i pagar des del mòbil.

Iberdrola trepitja l’accelerador de la mobilitat elèctrica

Iberdrola continua apostant per l’electrificació del transport en la seua estratègia de transició cap a una economia descarbonitzada com a palanca clau per a la reducció de les emissions i la contaminació, així com per a la recuperació verda en el món postCOVID.

Al març, la companyia va decidir reforçar el seu pla de mobilitat sostenible, destinant més inversions -un total de 150 milions d’euros- a intensificar el desplegament de punts de recàrrega de vehicle elèctric.

La iniciativa preveu la instal·lació de prop de 150.000 punts de recàrrega per a vehicle elèctric, tant en llars, com en empreses, així com en via urbana, en ciutats i en les principals autovies en els pròxims cinc anys. L’aposta pel desplegament d’estacions de càrrega ràpida es concretarà en la instal·lació d’estacions ultres ràpides (350 kW) cada 200 quilòmetres, súper ràpides (150 kW) cada 100 quilòmetres i ràpides (50 kW), cada 50 quilòmetres.

Sobre Iberdrola

Iberdrola és un líder energètic global, el primer productor eòlic i una de les majors companyies elèctriques per capitalització borsària del món. El grup subministra energia a prop de 100 milions de persones en desenes de països com Espanya, Regne Unit (ScottishPower), els Estats Units (AVANGRID), el Brasil (Neoenergia), Mèxic, Austràlia (Infigen), Alemanya, Portugal, Itàlia o França. Amb una plantilla de més de 35.000 persones i uns actius superiors a 122.000 milions d’euros, va obtindre una facturació de 36.438 milions d’euros i un benefici net de 3.406 milions d’euros en 2019.

Iberdrola lidera la transició energètica cap a un model sostenible a través de les seues inversions en energies renovables, xarxes intel·ligents, emmagatzematge d’energia a gran escala i transformació digital per a oferir els més avançats productes i serveis als seus clients. Gràcies a la seua aposta per les energies netes, és una de les companyies amb menors emissions i un referent internacional per la seua contribució a la lluita contra el canvi climàtic i a la sostenibilitat.

Notícies relacionades

Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Veure més notícies →