Actualitat

50 seg

Comencen les obres de millora d’accessibilitat de l’Ajuntament de Santa Magdalena

Ja han començat a Santa Magdalena les obres de millora de l’accessibilitat de l’edifici de l’Ajuntament de la localitat, que es financen gràcies a una subvenció de la Generalitat per a municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana amb població que no excedisca els 50.000 i l’objectiu de la qual és facilitar la millora de l’accessibilitat de les cases consistorials i altres edificis municipals mitjançant l’eliminació de barreres arquitectòniques.

Aquesta ajuda ascendeix a 137.870 € i permetrà que l’Ajuntament de Santa Magdalena siga totalment accessible, de manera que es realitzarà una reforma integral de les dependències municipals. En aquest sentit, s’instal·larà un ascensor, per a aconseguir, mitjançant l’ús, l’accessibilitat entre plantes, que conjuntament amb la renovació dels lavabos i el redimensionament de zones de circulació i d’ús, aconseguirà l’adaptació i accessibilitat general de l’edifici. D’altra banda, es preveu la reforma de la zona dels lavabos de l’edifici, adaptant-los i fent-los totalment accessibles.

L’empresa local, Construccions Sospedra Bou S.L ha sigut l’adjudicatària d’aquests treballs, atés que ha sigut l’única que s’ha presentat al procés d’adjudicació, realitzat a través de la Plataforma de Contractació del Sector Públic.

Notícies relacionades

Noticies

Tot llest a Santa Magdalena per a la XVII Reunió provincial de les Escoles de Ciclisme

26 seg
Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Veure més notícies →