Inici » Notícies » Sta. Magdalena s´uneix a la la festa del Vila-real C.F, ‘Endavant província’
Actualitat

Sta. Magdalena s´uneix a la la festa del Vila-real C.F, ‘Endavant província’

1 min, 8 seg

El club groguet fletarà autobusos per a poder veure en directe el partit Vila-real –Eibar
El Vila-real C.F dins de la iniciativa, Endavant Província, ha oferit a Sta. Magdalena la possibilitat de poder veure la trobada que, el diumenge 22 de novembre disputarà contra l´Eibar.

pes-2013-estadio-el-madrigal
D’aquesta manera, el club groguet posa a la disposició de l’Ajuntament de Sta. Magdalena entrades i servei d’autobús completament gratuït per a poder assistir a aquest partit de Primera Divisió, que es disputarà a les 16 hores.
La iniciativa ‘Endavant Província’ pretén acostar el club a tots els municipis de la província de Castelló i al mateix temps, converteix el seu camp en un perfecte aparador, en el qual els diferents municipis mostren el millor de la seua història, patrimoni i cultura, a totes les persones que assisteixen al partit. D’aquesta manera, Sta. Magdalena disposarà de diverses carpes en les quals es promocionarà la localitat turísticament.
Al mateix temps, l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, juntament amb les bandes de música d’Alcalà de Xivert i la Salzadella realitzarà la tradicional volta d’honor al camp.
Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena ha valorat “molt positivament que el Vila-real C.F haja pensat en la nostra localitat per a poder participar en aquesta iniciativa i nosaltres oferim a tota la població l’oportunitat de poder assistir a aquest partit”.
En aquest sentit, totes les persones interessades a poder assistir a l´encontre, han de passar per les oficines de l’Ajuntament, per a inscriure’s i emplenar una sèrie d’informació. El club groguet facilita de forma totalment gratuïta el transport al camp. El termini d’inscripció finalitza dimecres que ve, 18 de novembre, a les 10 hores.

Notícies relacionades

Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Veure més notícies →