Inici » Notícies » Santa Magdalena clausura el ‘Campus Natura’ organitzat pel Club Sant Lázaro
Actualitat

Santa Magdalena clausura el ‘Campus Natura’ organitzat pel Club Sant Lázaro

57 seg

Santa Magdalena ha celebrat avui la festa final de clausura del ‘Campus Natura’, organitzat pel club de caçadors Sant Lázaro i la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat.

Prop de 30 xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys, han participat al llarg d’aquesta setmana, en aquesta iniciativa, aprofitant els últims dies de vacances escolars, realitzant eixides pel camp, visites a voladers de perdius i tallers de falconeria, tir amb arc o de manualitats, així com també han pogut gaudir de demostracions d´Agility i de rescat amb gossos. En l’última sessió, la que s’ha realitzat avui, han visitat el castell ‘Polpis’ i se’ls han explicat alguns conceptes relacionats amb la reina del camp, la perdiu roja. Finalment han gaudit de la piscina municipal i se’ls han entregat uns diplomes acreditatius, així com samarretes i motxilles de record d’aquest campus.

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, valora molt positivament “aquesta iniciativa del club i la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, ja que ha permés als nostres joves estar en contacte amb la naturalesa i acostar-los una mica més al sector cinegètic”. Esteban Moya, president del Club de Caçadors Sant Lázaro, assegura, per part seua, “estar molt content amb el desenvolupament del campus “ja que els xiquets i xiquetes ens han mostrat moltes inquietuds, relacionades amb la caça, al llarg d’aquests dies”.

Notícies relacionades

Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Veure més notícies →