Inici » Notícies » Santa Magdalena clausura el ‘Campus Natura’ organitzat pel Club Sant Lázaro
Actualitat

Santa Magdalena clausura el ‘Campus Natura’ organitzat pel Club Sant Lázaro

57 seg

Santa Magdalena ha celebrat avui la festa final de clausura del ‘Campus Natura’, organitzat pel club de caçadors Sant Lázaro i la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat.

Prop de 30 xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys, han participat al llarg d’aquesta setmana, en aquesta iniciativa, aprofitant els últims dies de vacances escolars, realitzant eixides pel camp, visites a voladers de perdius i tallers de falconeria, tir amb arc o de manualitats, així com també han pogut gaudir de demostracions d´Agility i de rescat amb gossos. En l’última sessió, la que s’ha realitzat avui, han visitat el castell ‘Polpis’ i se’ls han explicat alguns conceptes relacionats amb la reina del camp, la perdiu roja. Finalment han gaudit de la piscina municipal i se’ls han entregat uns diplomes acreditatius, així com samarretes i motxilles de record d’aquest campus.

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, valora molt positivament “aquesta iniciativa del club i la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, ja que ha permés als nostres joves estar en contacte amb la naturalesa i acostar-los una mica més al sector cinegètic”. Esteban Moya, president del Club de Caçadors Sant Lázaro, assegura, per part seua, “estar molt content amb el desenvolupament del campus “ja que els xiquets i xiquetes ens han mostrat moltes inquietuds, relacionades amb la caça, al llarg d’aquests dies”.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →