Inici » Notícies » Santa Magdalena clausura el ‘Campus Natura’ organitzat pel Club Sant Lázaro
Actualitat

Santa Magdalena clausura el ‘Campus Natura’ organitzat pel Club Sant Lázaro

57 seg

Santa Magdalena ha celebrat avui la festa final de clausura del ‘Campus Natura’, organitzat pel club de caçadors Sant Lázaro i la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat.

Prop de 30 xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys, han participat al llarg d’aquesta setmana, en aquesta iniciativa, aprofitant els últims dies de vacances escolars, realitzant eixides pel camp, visites a voladers de perdius i tallers de falconeria, tir amb arc o de manualitats, així com també han pogut gaudir de demostracions d´Agility i de rescat amb gossos. En l’última sessió, la que s’ha realitzat avui, han visitat el castell ‘Polpis’ i se’ls han explicat alguns conceptes relacionats amb la reina del camp, la perdiu roja. Finalment han gaudit de la piscina municipal i se’ls han entregat uns diplomes acreditatius, així com samarretes i motxilles de record d’aquest campus.

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, valora molt positivament “aquesta iniciativa del club i la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, ja que ha permés als nostres joves estar en contacte amb la naturalesa i acostar-los una mica més al sector cinegètic”. Esteban Moya, president del Club de Caçadors Sant Lázaro, assegura, per part seua, “estar molt content amb el desenvolupament del campus “ja que els xiquets i xiquetes ens han mostrat moltes inquietuds, relacionades amb la caça, al llarg d’aquests dies”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →