Inici » Notícies » Santa Magdalena clausura el ‘Campus Natura’ organitzat pel Club Sant Lázaro
Actualitat

Santa Magdalena clausura el ‘Campus Natura’ organitzat pel Club Sant Lázaro

57 seg

Santa Magdalena ha celebrat avui la festa final de clausura del ‘Campus Natura’, organitzat pel club de caçadors Sant Lázaro i la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat.

Prop de 30 xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys, han participat al llarg d’aquesta setmana, en aquesta iniciativa, aprofitant els últims dies de vacances escolars, realitzant eixides pel camp, visites a voladers de perdius i tallers de falconeria, tir amb arc o de manualitats, així com també han pogut gaudir de demostracions d´Agility i de rescat amb gossos. En l’última sessió, la que s’ha realitzat avui, han visitat el castell ‘Polpis’ i se’ls han explicat alguns conceptes relacionats amb la reina del camp, la perdiu roja. Finalment han gaudit de la piscina municipal i se’ls han entregat uns diplomes acreditatius, així com samarretes i motxilles de record d’aquest campus.

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, valora molt positivament “aquesta iniciativa del club i la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, ja que ha permés als nostres joves estar en contacte amb la naturalesa i acostar-los una mica més al sector cinegètic”. Esteban Moya, president del Club de Caçadors Sant Lázaro, assegura, per part seua, “estar molt content amb el desenvolupament del campus “ja que els xiquets i xiquetes ens han mostrat moltes inquietuds, relacionades amb la caça, al llarg d’aquests dies”.

Notícies relacionades

Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Noticies

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge visita Santa Magdalena

59 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visitaran Santa Magdalena

47 seg
Noticies

Arranquen les Jornades de Portes Obertes del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

42 seg
Noticies

Dilluns que ve obri les seues portes el servei d’Escola ‘Matinera’

35 seg
Noticies

Jornada de Portes Obertes en el CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

30 seg
Veure més notícies →