Inici » Notícies » Pep Gimeno “Botifarra” i el Grup de Danses Magdaleneres obrin la programació Nadalenca de Sta. Magdalena
Actualitat

Pep Gimeno “Botifarra” i el Grup de Danses Magdaleneres obrin la programació Nadalenca de Sta. Magdalena

46 seg

botifarra3

Prop de 500 persones es van donar cita el divendres a la nit, en el pavelló poliesportiu de Sta. Magdalena, per a gaudir del magnífic espectacle que van oferir, Pep Gimeno “Botifarra”, l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena i els alumnes de la seua escola i el Grup Coral de l’Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona.

botifarra1 botifarra2  botifarra4  danses2

Sota el títol, Ja ve Nadal, Botifarra va mostrar al nombrós públic assistent un variat repertori de nadales pròpies valencianes, explicant les anècdotes que envolten a cadascun dels personatges, que han transmès de forma oral aquest patrimoni musical valencià. D’altra banda, l’Agrupació Musical, l’Escola de Música i el Grup Coral d’Ulldecona es van sumar a aquest espectacle interpretant juntament amb Botifarra un bon nombre de nadales, fent les delícies del públic assistent, que va acabar entusiasmat amb l’espectacle.

danses1

El dissabte, d’altra banda i dins també dels actes programats per l’Ajuntament de Sta. Magdalena, el Grup de Danses Magdalneres, juntament amb la Colla de Dolçainers i Tabaleters ‘Polpís’, van realitzar el seu particular recorregut pel folklore valencià, amb una representació dels balls i danses d’un gran nombre de comarques valencianes.

danses3

Notícies relacionades

Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Veure més notícies →