Inici » Notícies » Pep Gimeno “Botifarra” i el Grup de Danses Magdaleneres obrin la programació Nadalenca de Sta. Magdalena
Actualitat

Pep Gimeno “Botifarra” i el Grup de Danses Magdaleneres obrin la programació Nadalenca de Sta. Magdalena

46 seg

botifarra3

Prop de 500 persones es van donar cita el divendres a la nit, en el pavelló poliesportiu de Sta. Magdalena, per a gaudir del magnífic espectacle que van oferir, Pep Gimeno “Botifarra”, l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena i els alumnes de la seua escola i el Grup Coral de l’Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona.

botifarra1 botifarra2  botifarra4  danses2

Sota el títol, Ja ve Nadal, Botifarra va mostrar al nombrós públic assistent un variat repertori de nadales pròpies valencianes, explicant les anècdotes que envolten a cadascun dels personatges, que han transmès de forma oral aquest patrimoni musical valencià. D’altra banda, l’Agrupació Musical, l’Escola de Música i el Grup Coral d’Ulldecona es van sumar a aquest espectacle interpretant juntament amb Botifarra un bon nombre de nadales, fent les delícies del públic assistent, que va acabar entusiasmat amb l’espectacle.

danses1

El dissabte, d’altra banda i dins també dels actes programats per l’Ajuntament de Sta. Magdalena, el Grup de Danses Magdalneres, juntament amb la Colla de Dolçainers i Tabaleters ‘Polpís’, van realitzar el seu particular recorregut pel folklore valencià, amb una representació dels balls i danses d’un gran nombre de comarques valencianes.

danses3

Notícies relacionades

Noticies

L’alcalde de Santa Magdalena assisteix a la inauguració del Laberint més gran d’Espanya a Peníscola

42 seg
Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Veure més notícies →