Inici » Notícies » La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública remet l’informe tècnic preliminar sobre la millora de l’accessibilitat al consultori mèdic de Sta. Magdalena
Actualitat

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública remet l’informe tècnic preliminar sobre la millora de l’accessibilitat al consultori mèdic de Sta. Magdalena

49 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha rebut l’informe tècnic preliminar per a la remodelació de la rampa d’accés al consultori mèdic auxiliar, per part de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. 

rampa3 rampa4

D’aquesta manera, segons ha detallat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ara “des de l’Ajuntament procedirem a redactar el projecte bàsic i d’execució, que després remetrem a la conselleria, perquè emeta l’informe de conformitat i poder així avançar en les futures obres de millora de l’accessibilitat de tota la instal·lació”.

El primer edil magdalener ha explicat que es “remodelarà la rampa d’accés al consultori per a adequar-la a la normativa d’accessibilitat i es condicionarà la franja de terreny adjacent, per la dreta del consultori, asfaltant-la amb formigó imprés a fi de possibilitar l’ús de la rampa i alhora servir de zona d’aparcament, càrrega i descàrrega de pacients a ambulàncies”.

El pressupost d’aquestes obres de condicionament està fixat en 23.044,34 € i per a la realització d’aquestes obres, l’Ajuntament de Sta. Magdalena s’acollirà a les subvencions per a la intervenció arquitectònica en locals destinats a la prestació d’assistència sanitària per part de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Notícies relacionades

Noticies

Tot llest a Santa Magdalena per a la XVII Reunió provincial de les Escoles de Ciclisme

26 seg
Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Veure més notícies →