Inici » Notícies » La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública remet l’informe tècnic preliminar sobre la millora de l’accessibilitat al consultori mèdic de Sta. Magdalena
Actualitat

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública remet l’informe tècnic preliminar sobre la millora de l’accessibilitat al consultori mèdic de Sta. Magdalena

49 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha rebut l’informe tècnic preliminar per a la remodelació de la rampa d’accés al consultori mèdic auxiliar, per part de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. 

rampa3 rampa4

D’aquesta manera, segons ha detallat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ara “des de l’Ajuntament procedirem a redactar el projecte bàsic i d’execució, que després remetrem a la conselleria, perquè emeta l’informe de conformitat i poder així avançar en les futures obres de millora de l’accessibilitat de tota la instal·lació”.

El primer edil magdalener ha explicat que es “remodelarà la rampa d’accés al consultori per a adequar-la a la normativa d’accessibilitat i es condicionarà la franja de terreny adjacent, per la dreta del consultori, asfaltant-la amb formigó imprés a fi de possibilitar l’ús de la rampa i alhora servir de zona d’aparcament, càrrega i descàrrega de pacients a ambulàncies”.

El pressupost d’aquestes obres de condicionament està fixat en 23.044,34 € i per a la realització d’aquestes obres, l’Ajuntament de Sta. Magdalena s’acollirà a les subvencions per a la intervenció arquitectònica en locals destinats a la prestació d’assistència sanitària per part de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Dona

14 seg
Noticies

Santa Magdalena es compromet a continuar lluitant per una societat més justa en el Dia de la Dona

1 min, 4 seg
Noticies

Prop de 70 persones participen en la Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells Polpis i Xivert

22 seg
Veure més notícies →