Inici » Notícies » La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública remet l’informe tècnic preliminar sobre la millora de l’accessibilitat al consultori mèdic de Sta. Magdalena
Actualitat

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública remet l’informe tècnic preliminar sobre la millora de l’accessibilitat al consultori mèdic de Sta. Magdalena

49 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha rebut l’informe tècnic preliminar per a la remodelació de la rampa d’accés al consultori mèdic auxiliar, per part de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. 

rampa3 rampa4

D’aquesta manera, segons ha detallat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ara “des de l’Ajuntament procedirem a redactar el projecte bàsic i d’execució, que després remetrem a la conselleria, perquè emeta l’informe de conformitat i poder així avançar en les futures obres de millora de l’accessibilitat de tota la instal·lació”.

El primer edil magdalener ha explicat que es “remodelarà la rampa d’accés al consultori per a adequar-la a la normativa d’accessibilitat i es condicionarà la franja de terreny adjacent, per la dreta del consultori, asfaltant-la amb formigó imprés a fi de possibilitar l’ús de la rampa i alhora servir de zona d’aparcament, càrrega i descàrrega de pacients a ambulàncies”.

El pressupost d’aquestes obres de condicionament està fixat en 23.044,34 € i per a la realització d’aquestes obres, l’Ajuntament de Sta. Magdalena s’acollirà a les subvencions per a la intervenció arquitectònica en locals destinats a la prestació d’assistència sanitària per part de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Veure més notícies →