Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma celebra el Dia Escolar de la Pau i la No Violència
Actualitat

El CEIP Albert Selma celebra el Dia Escolar de la Pau i la No Violència

57 seg

diapau2

Els alumnes del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena han celebrat avui el Dia Escolar de la Pau i la No Violència, efemèride que té com a objectiu l’educació en i per a la tolerància, la solidaritat, la concòrdia, el respecte als Drets Humans, la no-violència i la pau. En aquest sentit, el col·legi públic de Sta. Magdalena s’ha convertit avui en instrument de pau i entesa entre persones de diferent formació, raça, cultura i religió.

Els escolars, al llarg d’aquests dies, han treballat la importància del dret a la pau, comprenent com l’educació afavoreix aquest dret. Per això s’ha fomentat una conducta proactiva en favor de la pau i la resolució pacífica dels conflictes.

El pati del col·legi ha sigut l’escenari d’una sèrie d’activitats, realitzades pels alumnes de les diferents aules, que a través d’emotives frases han arribat a la conclusió que l’enteniment i el diàleg són els ingredients bàsics per a aconseguir la Pau. Els actes han finalitzat amb la interpretació de l’Himne de l’Alegria per part dels alumnes del centre, que cursen estudis musicals a l’Escola de Música de Sta. Magdalena.

El Dia Escolar de la Pau i la No violència, és un Dia Internacional, que commemora l’aniversari de la mort del Mahatma Gandhi, un 30 de Gener, i que a més ha sigut reconegut per la UNESCO en 1993.

Notícies relacionades

Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Veure més notícies →