Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma celebra el Dia Escolar de la Pau i la No Violència
Actualitat

El CEIP Albert Selma celebra el Dia Escolar de la Pau i la No Violència

57 seg

diapau2

Els alumnes del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena han celebrat avui el Dia Escolar de la Pau i la No Violència, efemèride que té com a objectiu l’educació en i per a la tolerància, la solidaritat, la concòrdia, el respecte als Drets Humans, la no-violència i la pau. En aquest sentit, el col·legi públic de Sta. Magdalena s’ha convertit avui en instrument de pau i entesa entre persones de diferent formació, raça, cultura i religió.

Els escolars, al llarg d’aquests dies, han treballat la importància del dret a la pau, comprenent com l’educació afavoreix aquest dret. Per això s’ha fomentat una conducta proactiva en favor de la pau i la resolució pacífica dels conflictes.

El pati del col·legi ha sigut l’escenari d’una sèrie d’activitats, realitzades pels alumnes de les diferents aules, que a través d’emotives frases han arribat a la conclusió que l’enteniment i el diàleg són els ingredients bàsics per a aconseguir la Pau. Els actes han finalitzat amb la interpretació de l’Himne de l’Alegria per part dels alumnes del centre, que cursen estudis musicals a l’Escola de Música de Sta. Magdalena.

El Dia Escolar de la Pau i la No violència, és un Dia Internacional, que commemora l’aniversari de la mort del Mahatma Gandhi, un 30 de Gener, i que a més ha sigut reconegut per la UNESCO en 1993.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →