Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma celebra el Dia Escolar de la Pau i la No Violència
Actualitat

El CEIP Albert Selma celebra el Dia Escolar de la Pau i la No Violència

57 seg

diapau2

Els alumnes del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena han celebrat avui el Dia Escolar de la Pau i la No Violència, efemèride que té com a objectiu l’educació en i per a la tolerància, la solidaritat, la concòrdia, el respecte als Drets Humans, la no-violència i la pau. En aquest sentit, el col·legi públic de Sta. Magdalena s’ha convertit avui en instrument de pau i entesa entre persones de diferent formació, raça, cultura i religió.

Els escolars, al llarg d’aquests dies, han treballat la importància del dret a la pau, comprenent com l’educació afavoreix aquest dret. Per això s’ha fomentat una conducta proactiva en favor de la pau i la resolució pacífica dels conflictes.

El pati del col·legi ha sigut l’escenari d’una sèrie d’activitats, realitzades pels alumnes de les diferents aules, que a través d’emotives frases han arribat a la conclusió que l’enteniment i el diàleg són els ingredients bàsics per a aconseguir la Pau. Els actes han finalitzat amb la interpretació de l’Himne de l’Alegria per part dels alumnes del centre, que cursen estudis musicals a l’Escola de Música de Sta. Magdalena.

El Dia Escolar de la Pau i la No violència, és un Dia Internacional, que commemora l’aniversari de la mort del Mahatma Gandhi, un 30 de Gener, i que a més ha sigut reconegut per la UNESCO en 1993.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →