Inici » Notícies » Sta. Magdalena dóna llum verda al pressupost de 2019
Actualitat

Sta. Magdalena dóna llum verda al pressupost de 2019

1 min, 37 seg

plepressupost

El ple de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ha donat llum verda, aquesta vesprada, amb els vots a favor de tots els regidors presents, els del Partit Socialista, al pressupost municipal del consistori per a 2019, un pressupost xifrat en 1.686.699, 75 €, el més alt de la història de la democràcia en el municipi.

“Estem davant el pressupost més important i més inversor de la història de Sta. Magdalena, en el que portem de democràcia. Son uns comptes equilibrats entre els ingressos i les despeses, que permetran, entre altres inversions, millorar i ampliar el CEIP Albert Selma”, explica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena. De fet, el capítol d’inversions ascendeix a 926.379,52€, dels quals més de 706.427 €, procedents de la Generalitat Valenciana, a més dels 19.000 € de la compra dels terrenys per a l’ampliació del centre, es destinaran a la millora del col·legi públic.

D’altra banda, el consistori magdalener ha pressupostat 90.900 €, per a la finalització de la planta baixa i primera de l’Edifici Social, així com 18.000 € per a la millora integral de la zona infantil de la plaça de l’església. També es contempla en el pressupost una partida per a la millora i manteniment de camins rurals i per a la millora de les infraestructures esportives.

L’alcalde de Sta. Magdalena assegura que: “amb aquest pressupost donem continuïtat a un projecte, iniciat fa ara 12 anys. És una aposta clara pel manteniment dels serveis bàsics, aconseguits fins avui i al mateix temps, els ampliem per a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del nostre municipi, aconseguint garantir un futur millor per a la nostra localitat”.

En el pressupost municipal, es continua apostant per la creació d’ocupació a través del Pla d’Ocupació Local, amb 37.837 €. Al mateix temps, en el terreny social es destinen 33.000 € per a ajudes d’emergència, assistència social a domicili, transport amb taxi per a finalitats mèdiques i tot tipus de programes, englobats dins de l’àrea de Serveis Socials.

Les ajudes a les associacions tenen una partida de 51.000 € i es continuen mantenint els diferents cursos subvencionats, així com les activitats esportives com la marxa senderista, els campionats de futbol sala o la caminada popular, Sant Silvestre.

Bou conclou que: “es tracta de cobrir les necessitats bàsiques com a poble sense incrementar la càrrega impositiva i reduint el deute, que en aquest 2019, el situarem per davall del 40%”.

Notícies relacionades

Noticies

Tot llest a Santa Magdalena per a la XVII Reunió provincial de les Escoles de Ciclisme

26 seg
Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Veure més notícies →