Inici » Notícies » Sta. Magdalena dóna llum verda al pressupost de 2019
Actualitat

Sta. Magdalena dóna llum verda al pressupost de 2019

1 min, 37 seg

plepressupost

El ple de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ha donat llum verda, aquesta vesprada, amb els vots a favor de tots els regidors presents, els del Partit Socialista, al pressupost municipal del consistori per a 2019, un pressupost xifrat en 1.686.699, 75 €, el més alt de la història de la democràcia en el municipi.

“Estem davant el pressupost més important i més inversor de la història de Sta. Magdalena, en el que portem de democràcia. Son uns comptes equilibrats entre els ingressos i les despeses, que permetran, entre altres inversions, millorar i ampliar el CEIP Albert Selma”, explica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena. De fet, el capítol d’inversions ascendeix a 926.379,52€, dels quals més de 706.427 €, procedents de la Generalitat Valenciana, a més dels 19.000 € de la compra dels terrenys per a l’ampliació del centre, es destinaran a la millora del col·legi públic.

D’altra banda, el consistori magdalener ha pressupostat 90.900 €, per a la finalització de la planta baixa i primera de l’Edifici Social, així com 18.000 € per a la millora integral de la zona infantil de la plaça de l’església. També es contempla en el pressupost una partida per a la millora i manteniment de camins rurals i per a la millora de les infraestructures esportives.

L’alcalde de Sta. Magdalena assegura que: “amb aquest pressupost donem continuïtat a un projecte, iniciat fa ara 12 anys. És una aposta clara pel manteniment dels serveis bàsics, aconseguits fins avui i al mateix temps, els ampliem per a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del nostre municipi, aconseguint garantir un futur millor per a la nostra localitat”.

En el pressupost municipal, es continua apostant per la creació d’ocupació a través del Pla d’Ocupació Local, amb 37.837 €. Al mateix temps, en el terreny social es destinen 33.000 € per a ajudes d’emergència, assistència social a domicili, transport amb taxi per a finalitats mèdiques i tot tipus de programes, englobats dins de l’àrea de Serveis Socials.

Les ajudes a les associacions tenen una partida de 51.000 € i es continuen mantenint els diferents cursos subvencionats, així com les activitats esportives com la marxa senderista, els campionats de futbol sala o la caminada popular, Sant Silvestre.

Bou conclou que: “es tracta de cobrir les necessitats bàsiques com a poble sense incrementar la càrrega impositiva i reduint el deute, que en aquest 2019, el situarem per davall del 40%”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →