Inici » Notícies » Gran èxit del taller de risoteràpia de Santa Magdalena
Actualitat

Gran èxit del taller de risoteràpia de Santa Magdalena

46 seg

taller1

Més de 30 persones van participar, dissabte passat, 25 de maig, en el taller de risoteràpia, organitzat per AFIVINA, en Santa Magdalena i que va conduir Cristina Puig. L’Auditori Municipal acollia aquesta activitat, posada en marxa per a celebrar el Dia de la Fibromiàlgia i que va comptar amb una gran participació.

La terapeuta, Cristina Puig, va impartir aquest taller en el qual els participants van poder comprovar els innombrables beneficis del riure i l’humor, que a més de relaxar l’organisme, afavoreixen al cor i al sistema circulatori, milloren la funció respiratòria i augmenten l’oxigenació. D’altra banda, afavoreixen al sistema immunològic i tenen efecte analgèsic a causa de l’alliberament d´endorfinas. A més, el riure i l’humor redueixen l’ansietat i l’estrés, alleugen els símptomes de la depressió i reforcen l’autoestima, entre altres beneficis.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena en funcions, ha agraït “la implicació d´AFIVINA, en l’organització de diferents activitats per a fer arribar a la població els recursos i eines de les quals disposa l’entitat i de les quals sens dubte es poden beneficiar els veïns i veïnes de la població”.

Notícies relacionades

Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Veure més notícies →