Inici » Notícies » Turisme Comunitat Valenciana concedeix a Santa Magdalena més de 16.000 € per a la millora dels recursos turístics
Actualitat

Turisme Comunitat Valenciana concedeix a Santa Magdalena més de 16.000 € per a la millora dels recursos turístics

49 seg

QUIOSCO1

Santa Magdalena de Polpís continua treballant en l’impuls de la localitat com a destinació turística d’interior i un any més, Turisme Comunitat Valenciana, ha concedit una subvenció a la localitat per a la inversió en adequació i millora dels recursos i serveis turístics.

D’aquesta manera, la Generalitat Valenciana ha concedit un total de 16.241 € al consistori magdalener, amb l’objectiu de millorar els recursos turístics dels quals disposa la població. En aquest sentit, l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat que: “pretenem senyalitzar alguns dels nostres recursos patrimonials i històrics amb la instal·lació de panells informatius, en punts com l’església parroquial, el pont històric i la pujada al Castell Polpís”. Al mateix temps, el consistori magdalener instal·larà dues pantalles tàctils amb informació, tant del municipi com de l’Agència Valenciana de Turisme, que faciliten l’accés a tota mena d’informació de cara als visitants. Aquestes pantalles se situaran, una a la part de fora de l’Edifici Social, a l’entrada sud de la població i l´altra en els exteriors de la zona poliesportiva.

Cal recordar que Turisme Comunitat Valenciana també ha concedit una altra subvenció de 10.000 € amb la qual se sufraguen els costos de l’informador turístic.

Notícies relacionades

Noticies

Tot llest a Santa Magdalena per a la XVII Reunió provincial de les Escoles de Ciclisme

26 seg
Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Veure més notícies →