Inici » Notícies » Turisme Comunitat Valenciana concedeix a Santa Magdalena més de 16.000 € per a la millora dels recursos turístics
Actualitat

Turisme Comunitat Valenciana concedeix a Santa Magdalena més de 16.000 € per a la millora dels recursos turístics

49 seg

QUIOSCO1

Santa Magdalena de Polpís continua treballant en l’impuls de la localitat com a destinació turística d’interior i un any més, Turisme Comunitat Valenciana, ha concedit una subvenció a la localitat per a la inversió en adequació i millora dels recursos i serveis turístics.

D’aquesta manera, la Generalitat Valenciana ha concedit un total de 16.241 € al consistori magdalener, amb l’objectiu de millorar els recursos turístics dels quals disposa la població. En aquest sentit, l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat que: “pretenem senyalitzar alguns dels nostres recursos patrimonials i històrics amb la instal·lació de panells informatius, en punts com l’església parroquial, el pont històric i la pujada al Castell Polpís”. Al mateix temps, el consistori magdalener instal·larà dues pantalles tàctils amb informació, tant del municipi com de l’Agència Valenciana de Turisme, que faciliten l’accés a tota mena d’informació de cara als visitants. Aquestes pantalles se situaran, una a la part de fora de l’Edifici Social, a l’entrada sud de la població i l´altra en els exteriors de la zona poliesportiva.

Cal recordar que Turisme Comunitat Valenciana també ha concedit una altra subvenció de 10.000 € amb la qual se sufraguen els costos de l’informador turístic.

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Veure més notícies →