Inici » Notícies » Turisme Comunitat Valenciana concedeix a Santa Magdalena més de 16.000 € per a la millora dels recursos turístics
Actualitat

Turisme Comunitat Valenciana concedeix a Santa Magdalena més de 16.000 € per a la millora dels recursos turístics

49 seg

QUIOSCO1

Santa Magdalena de Polpís continua treballant en l’impuls de la localitat com a destinació turística d’interior i un any més, Turisme Comunitat Valenciana, ha concedit una subvenció a la localitat per a la inversió en adequació i millora dels recursos i serveis turístics.

D’aquesta manera, la Generalitat Valenciana ha concedit un total de 16.241 € al consistori magdalener, amb l’objectiu de millorar els recursos turístics dels quals disposa la població. En aquest sentit, l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat que: “pretenem senyalitzar alguns dels nostres recursos patrimonials i històrics amb la instal·lació de panells informatius, en punts com l’església parroquial, el pont històric i la pujada al Castell Polpís”. Al mateix temps, el consistori magdalener instal·larà dues pantalles tàctils amb informació, tant del municipi com de l’Agència Valenciana de Turisme, que faciliten l’accés a tota mena d’informació de cara als visitants. Aquestes pantalles se situaran, una a la part de fora de l’Edifici Social, a l’entrada sud de la població i l´altra en els exteriors de la zona poliesportiva.

Cal recordar que Turisme Comunitat Valenciana també ha concedit una altra subvenció de 10.000 € amb la qual se sufraguen els costos de l’informador turístic.

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca de Santa Magdalena proposa activitats motivacionals a les famílies

41 seg
Noticies

Bombers del Parc comarcal del Baix Maestrat duen a terme tasques de desinfecció a Santa Magdalena

1 min, 2 seg
Sin categoría

Santa Magdalena tanca instal·lacions i cursos municipals després de les recomanacions del Ministeri de Sanitat i Generalitat

48 seg
Noticies

Arranquen les classes de gimnàstica de manteniment en Santa Magdalena

31 seg
Sin categoría

Santa Magdalena participarà activament en les Festes de Castelló

30 seg
Noticies

Prop de 50 persones participen en la II Marxa Senderista del Dia de la Dona

51 seg
Veure més notícies →