Inici » Notícies » 140 joves ciclistes es donen cita a la Reunió de les Escoles de Ciclisme de Santa Magdalena
Actualitat

140 joves ciclistes es donen cita a la Reunió de les Escoles de Ciclisme de Santa Magdalena

1 min, 22 seg

Santa Magdalena va superar amb escreix la prova de foc de la primera Reunió de les Escoles de Ciclisme provincials, després d’un any d’aturada degut a la pandèmia de la Covid19. Així, la primera d’aquestes reunions va estar marcada per diferents canvis amb l’objectiu d’adaptar-se a les mesures sanitàries, que es marquen des de l’administració i evitar així la propagació de la Covid19.

L’organització de la prova, que va ser a càrrec de la Unió Ciclista Benicarló, va comptar en tot moment, amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Ciclisme, de fet, el seu president, Amadeo Olmos, va assistir a la reunió i la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Magdalena i l´Escola de Ciclisme Nord Castelló.

Més de 140 joves, de 14 clubs de tota la província de Castelló, es van donar cita dissabte passat, dia 1 de maig, en una reunió que s’iniciava amb les fotografies oficials de totes les escoles. Posteriorment, va tindre lloc una gimcana a la pista poliesportiva, convertida ara en el pati del col·legi públic, que es va realitzar a porta tancada i amb la presència tan sols de directors, organització i jutges de la Federació Valenciana de Ciclisme. En aquesta prova, els xiquets i xiquetes van demostrar la seua destresa i van realitzar diferents proves d’habilitat amb la bicicleta. Finalment, els carrers de Santa Magdalena van acollir les carreres en línia en les diferents categories.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, ha volgut felicitar l’organització de l’esdeveniment que “va demostrar que fer esport és segur i que complint amb totes les mesures es poden realitzar ja carreres, adaptades això sí a les circumstàncies, que ens està tocant viure”. A més, Bou va realitzar un esment especial als ciclistes locals, Mario De Zayas Marín, que va obtindre la tercera posició en la categoria Promeses de primer any i Marc Marín Falcó, que va ser primer en gimcana i en la prova en línia en la categoria de Promeses de segon any.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →