Actualitat

36 seg

L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena ha celebrat, amb magnificència, la festivitat de Sta. Cecilia i ho ha fet amb un espectacular concert en el pavelló poliesportiu amb dos gèneres musicals com a protagonistes, el pop i el rock.

img_1363

Al ritme d’Elvis Presley, The Beatles, Eric Clapton, Mickael Jackson o Europe, entre d´altres, els músics magdaleners van delectar al nombrós públic assistent a l’espectacle.

El concert va estar precedit per un sentit homenatge al saxofonista, Jaime Moya, que ha decidit guardar ja l’instrument i donar pas a altres joves músics. El president de l’entitat, Vicent Pegueroles i el vicepresident, Rubén Ortiz, li feien lliurament d’una placa commemorativa, al mateix temps que van obsequiar a la seua esposa amb un ram de flors.Després del concert, tots els músics van celebrar la festa de la seua patrona amb un sopar de germanor.

homenatge

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →