Inici » Notícies » Activitats per a commemorar el 9 d’Octubre a Sta. Magdalena
Actualitat

Activitats per a commemorar el 9 d’Octubre a Sta. Magdalena

53 seg

Amb motiu de la festivitat del 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, l’Ajuntament de Sta. Magdalena, a través de les regidories de Cultura i Joventut, ha programat una sèrie d’activitats, amb l’objectiu de commemorar la festa dels valencians i valencianes. D’aquesta manera, el dimarts, 9 d’octubre, entre les 10 i les 14 hores, s’instal·larà un parc infantil en les instal·lacions del pavelló poliesportiu, perquè els més xicotets gaudisquen d’aquesta jornada tan especial.

CARTELL NOU OCTUBRE

D’altra banda, el divendres, 12 d’octubre, a les 19 hores i en la Capella, es procedirà a la inauguració de l’exposició dels alumnes del Taller de Fotografia. En la mostra es recolliran un total de 18 instantànies, realitzades pels alumnes del taller, subvencionat per l’Institut Valencià de la Joventut, així com un muntatge audiovisual en el qual ells mateixos són els protagonistes. L’exposició romandrà oberta el dissabte, 13 d’octubre, d’11 a 13 hores i de 18 a 20, mentre que el diumenge també estarà oberta al públic d’11 a 13 hores.

“Enguany hem intentat, que tant el 9 com el 12 d’octubre, que són dos dies festius, els veïns del nostre municipi, disposen d’una sèrie d’activitats, una enfocada al públic familiar i l’altra a tots els sectors de la població, que poden veure el treball que han realitzat els alumnes del curs de fotografia”, explica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →