Inici » Notícies » Activitats per a commemorar el 9 d’Octubre a Sta. Magdalena
Actualitat

Activitats per a commemorar el 9 d’Octubre a Sta. Magdalena

53 seg

Amb motiu de la festivitat del 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, l’Ajuntament de Sta. Magdalena, a través de les regidories de Cultura i Joventut, ha programat una sèrie d’activitats, amb l’objectiu de commemorar la festa dels valencians i valencianes. D’aquesta manera, el dimarts, 9 d’octubre, entre les 10 i les 14 hores, s’instal·larà un parc infantil en les instal·lacions del pavelló poliesportiu, perquè els més xicotets gaudisquen d’aquesta jornada tan especial.

CARTELL NOU OCTUBRE

D’altra banda, el divendres, 12 d’octubre, a les 19 hores i en la Capella, es procedirà a la inauguració de l’exposició dels alumnes del Taller de Fotografia. En la mostra es recolliran un total de 18 instantànies, realitzades pels alumnes del taller, subvencionat per l’Institut Valencià de la Joventut, així com un muntatge audiovisual en el qual ells mateixos són els protagonistes. L’exposició romandrà oberta el dissabte, 13 d’octubre, d’11 a 13 hores i de 18 a 20, mentre que el diumenge també estarà oberta al públic d’11 a 13 hores.

“Enguany hem intentat, que tant el 9 com el 12 d’octubre, que són dos dies festius, els veïns del nostre municipi, disposen d’una sèrie d’activitats, una enfocada al públic familiar i l’altra a tots els sectors de la població, que poden veure el treball que han realitzat els alumnes del curs de fotografia”, explica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →