Inici » Notícies » Ajuntament i CEIP Albert Selma organitzen les II Jornades Culturals i Esportives
Actualitat

Ajuntament i CEIP Albert Selma organitzen les II Jornades Culturals i Esportives

33 seg

ESPORT3
La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, en col·laboració amb la direcció del CEIP Albert Selma torna a organitzar les Jornades Culturals i Esportives de la població, arribant d’aquesta manera a la seua segona edició, que se celebrarà entre els dies 19 i 22 de gener.
Segons ha anunciat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, “enguany en totes les activitats, que s’han programat, tant en el poliesportiu, com en el propi centre, prevaldran els esports en equip i els valors del treball en grup”.

ESPORT4
Així, està previst que hi haja una ‘gimcana’, en la qual es participarà en grups d’alumnes de diferents edats, mentre que ja en el recinte del pavelló poliesportiu, s’optarà per la realització de jocs d’equip com bàsquet i futbol sala, per als alumnes de primària i altres activitats com carreres de sacs per als d’infantil.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →