Inici » Notícies » Alcalde i associacions perfilen el programa de les Festes Patronals
Actualitat

Alcalde i associacions perfilen el programa de les Festes Patronals

32 seg

reunio2

L’equip de govern de l’Ajuntament de Sta. Magdalena i membres de la Comissió de Festes es reunien, ahir dilluns a la vesprada, en el saló de plens del consistori magdalenero per a tractar diversos temes relacionats amb les Festes Patronals.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, va explicar que: “abans d’aprovar el programa de forma oficial, us volem anunciar els principals actes que es desenvoluparan en el marc de les Festes i en els quals vosaltres, a través de les vostres associacions sou protagonistes”. Bou també va agrair el “esforç de les entitats sense les quals molts dels actes no serien possibles”.

Les Festes Patronals de Sta. Magdalena es desenvoluparan entre el 21 i el 31 de juliol i en els pròxims dies està previst que es done a conèixer el programa complet de festejos.

reunio1

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →