Inici » Notícies » Alcalde i associacions perfilen el programa de les Festes Patronals
Actualitat

Alcalde i associacions perfilen el programa de les Festes Patronals

32 seg

reunio2

L’equip de govern de l’Ajuntament de Sta. Magdalena i membres de la Comissió de Festes es reunien, ahir dilluns a la vesprada, en el saló de plens del consistori magdalenero per a tractar diversos temes relacionats amb les Festes Patronals.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, va explicar que: “abans d’aprovar el programa de forma oficial, us volem anunciar els principals actes que es desenvoluparan en el marc de les Festes i en els quals vosaltres, a través de les vostres associacions sou protagonistes”. Bou també va agrair el “esforç de les entitats sense les quals molts dels actes no serien possibles”.

Les Festes Patronals de Sta. Magdalena es desenvoluparan entre el 21 i el 31 de juliol i en els pròxims dies està previst que es done a conèixer el programa complet de festejos.

reunio1

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →