Inici » Notícies » Alfonso Pegueroles guanya el I Concurs per a la portada del Llibre de Festes
Actualitat

Alfonso Pegueroles guanya el I Concurs per a la portada del Llibre de Festes

46 seg

portadallibret

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ha donat a conèixer el resultat del I Concurs sobre la portada del Llibre de Festes, en el qual Alfonso Pegueroles, ha obtingut el primer premi.

Pegueroles ha realitzat una composició,  en la qual apareix una visió nocturna del Castell Polpís en la part superior de la mateixa. A més, diverses imatges plasmen alguns dels moments centrals de la Festes Patronals de Sta. Magdalena. El segon premi ha sigut para Irta Vives, mentre que Laura Puig ha obtingut el tercer premi.

El jurat ha estat format pel regidor de Festes, la comissió de Festes i representants de les associacions locals, que han sigut els encarregats de valorar els diferents treballs rebuts.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha felicitat al guanyador i ha agraït a tots els participants el seu interès en el certamen i recorda que el guanyador serà l’encarregat d’il·lustrar la portada del llibre de les Festes Patronals.

Enguany les festes es desenvoluparan entre el 21 i el 31 de juliol i està previst que en els pròxims dies es done a conèixer la totalitat del seu programa.

Notícies relacionades

Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Noticies

Obert el termini d’inscripció per al curs 2023/24 de la Ludoteca Municipal

29 seg
Veure més notícies →