Inici » Notícies » Alfonso Pegueroles guanya el I Concurs per a la portada del Llibre de Festes
Actualitat

Alfonso Pegueroles guanya el I Concurs per a la portada del Llibre de Festes

46 seg

portadallibret

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ha donat a conèixer el resultat del I Concurs sobre la portada del Llibre de Festes, en el qual Alfonso Pegueroles, ha obtingut el primer premi.

Pegueroles ha realitzat una composició,  en la qual apareix una visió nocturna del Castell Polpís en la part superior de la mateixa. A més, diverses imatges plasmen alguns dels moments centrals de la Festes Patronals de Sta. Magdalena. El segon premi ha sigut para Irta Vives, mentre que Laura Puig ha obtingut el tercer premi.

El jurat ha estat format pel regidor de Festes, la comissió de Festes i representants de les associacions locals, que han sigut els encarregats de valorar els diferents treballs rebuts.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha felicitat al guanyador i ha agraït a tots els participants el seu interès en el certamen i recorda que el guanyador serà l’encarregat d’il·lustrar la portada del llibre de les Festes Patronals.

Enguany les festes es desenvoluparan entre el 21 i el 31 de juliol i està previst que en els pròxims dies es done a conèixer la totalitat del seu programa.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →