Inici » Notícies » Amics de Sant Vicent de Sta. Magdalena presenta la seva programació festiva
Actualitat

Amics de Sant Vicent de Sta. Magdalena presenta la seva programació festiva

51 seg

L’Associació ‘Amics de Sant Vicent’ de Sta. Magdalena ja ha donat a conèixer la programació dels actes, que organitza amb motiu de la festivitat de Sant Vicent, un dels patrons del municipi.

santvicentok

Els actes s’iniciaran el dissabte, 7 d’abril, a les 12.30 hores amb una cercavila, que serà a càrrec de la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís, mentre que a la tarda, a les 20 hores, serà l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena l’encarregada d’anunciar la festivitat de Sant Vicent.

A la nit, a les 21.30 hores s’ha programat un sopar de ‘pa i porta’ en el poliesportiu municipal i ball amb els dj´s locals, Íñigo i Dimas.

D’altra banda, el dilluns, 9 d’abril, Dia de Sant Vicent, a les 9.30 hores se celebrarà el romiatge, des de la plaça de l’església fins a l’ermita, que la població té dedicada al sant a escassos quilòmetres de Sta. Magdalena.

Posteriorment, a les 11 hores hi haurà missa en el santuari i a les 11.30 hores un esmorzar popular i ball en l’ermita.

Des de l’Associació ‘Amics de Sant Vicent’ agraeixen la col·laboració de l’Ajuntament de Sta. Magdalena i de la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís, així com de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, per la seva implicació en els actes programats.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →