Inici » Notícies » Amics de Sant Vicent de Sta. Magdalena presenta la seva programació festiva
Actualitat

Amics de Sant Vicent de Sta. Magdalena presenta la seva programació festiva

51 seg

L’Associació ‘Amics de Sant Vicent’ de Sta. Magdalena ja ha donat a conèixer la programació dels actes, que organitza amb motiu de la festivitat de Sant Vicent, un dels patrons del municipi.

santvicentok

Els actes s’iniciaran el dissabte, 7 d’abril, a les 12.30 hores amb una cercavila, que serà a càrrec de la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís, mentre que a la tarda, a les 20 hores, serà l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena l’encarregada d’anunciar la festivitat de Sant Vicent.

A la nit, a les 21.30 hores s’ha programat un sopar de ‘pa i porta’ en el poliesportiu municipal i ball amb els dj´s locals, Íñigo i Dimas.

D’altra banda, el dilluns, 9 d’abril, Dia de Sant Vicent, a les 9.30 hores se celebrarà el romiatge, des de la plaça de l’església fins a l’ermita, que la població té dedicada al sant a escassos quilòmetres de Sta. Magdalena.

Posteriorment, a les 11 hores hi haurà missa en el santuari i a les 11.30 hores un esmorzar popular i ball en l’ermita.

Des de l’Associació ‘Amics de Sant Vicent’ agraeixen la col·laboració de l’Ajuntament de Sta. Magdalena i de la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís, així com de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, per la seva implicació en els actes programats.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →