Inici » Notícies » Aprovat el projecte i la licitació de les obres d’accessibilitat de la casa consistorial de Santa Magdalena
Actualitat

Aprovat el projecte i la licitació de les obres d’accessibilitat de la casa consistorial de Santa Magdalena

49 seg

El ple de l’Ajuntament de Santa Magdalena ha donat llum verda al projecte tècnic de millora de l’accessibilitat de la casa consistorial, redactat pels arquitectes Javier Albiol i Cristina Albiol, així com la licitació de les obres que ascendeixen a més de 137.870 € i que seran finançades íntegrament per part de la Generalitat, a través d’una subvenció que va destinada a facilitar la millora de l’accessibilitat de les cases consistorials i altres edificis municipals.

Així, fins al pròxim 12 d’agost, les empreses constructores podran presentar les seues ofertes de licitació, a través de la Plataforma de Contractació de l’Estat.

L’actuació principal d’aquestes obres està referida a la incorporació d’un ascensor, per a aconseguir, mitjançant l’ús, l’accessibilitat entre plantes, que conjuntament amb la renovació dels lavabos i el redimensionament de zones de circulació i d’ús, s’aconseguirà l’adaptació i accessibilitat general de l’edifici.

D’altra banda, es preveu la reforma de la zona dels lavabos de l’edifici, adaptant-los i fent-los totalment accessibles.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “aprofitarem aquesta reforma per a fer totalment accessible l’ajuntament, buscant una major optimització dels recursos i facilitant l’accés de la població a tots els serveis, que com a administració prestem”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →