Inici » Notícies » Aprovat el projecte i la licitació de les obres d’accessibilitat de la casa consistorial de Santa Magdalena
Actualitat

Aprovat el projecte i la licitació de les obres d’accessibilitat de la casa consistorial de Santa Magdalena

49 seg

El ple de l’Ajuntament de Santa Magdalena ha donat llum verda al projecte tècnic de millora de l’accessibilitat de la casa consistorial, redactat pels arquitectes Javier Albiol i Cristina Albiol, així com la licitació de les obres que ascendeixen a més de 137.870 € i que seran finançades íntegrament per part de la Generalitat, a través d’una subvenció que va destinada a facilitar la millora de l’accessibilitat de les cases consistorials i altres edificis municipals.

Així, fins al pròxim 12 d’agost, les empreses constructores podran presentar les seues ofertes de licitació, a través de la Plataforma de Contractació de l’Estat.

L’actuació principal d’aquestes obres està referida a la incorporació d’un ascensor, per a aconseguir, mitjançant l’ús, l’accessibilitat entre plantes, que conjuntament amb la renovació dels lavabos i el redimensionament de zones de circulació i d’ús, s’aconseguirà l’adaptació i accessibilitat general de l’edifici.

D’altra banda, es preveu la reforma de la zona dels lavabos de l’edifici, adaptant-los i fent-los totalment accessibles.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “aprofitarem aquesta reforma per a fer totalment accessible l’ajuntament, buscant una major optimització dels recursos i facilitant l’accés de la població a tots els serveis, que com a administració prestem”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Dona

14 seg
Veure més notícies →